Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babička rozparovačka zabila nejspíš dvacet lidí! Policie ji podezřívá i z vraždy manžela

Autor: lm - 
11. srpna 2015
20:29

Babička rozparovačka mohla mít na svědomí desítky obětí! Vraždící důchodkyně Tamara Samsonova (68) během dvacetiletého řádění v ruském Petrohradě nejspíš o život připravila mnohem více lidí, než se předpokládalo. Nejspíš se zbavila i svého manžela.

Dosud se předpokládalo, že důchodkyně Samsonova má na svědomí 11 obětí včetně své kamarádky Valentiny Ulanovy (79), se kterou dokonce bydlela. Právě její vražda přivedla policii na stopu bestiální důchodkyně. Když šla totiž vyhodit její tělo v plastových pytlích do odpadků, natočila ji průmyslová kamera.

Okamžitě byla obviněna z vražd, které se odehrály v rozmezí dvou dekád. Své oběti vždy zabila a rozčtvrtila. Vyšetřovatelé se teď zaobírají otázkou, kolik lidí babička zavraždila. Podezřívají ji i z dalších nevyřešených vražd v Petrohradě. Na svědomí má nejspíš i zmizení svého manžela v roce 2005, jehož nahlásila jako pohřešovaného, ale policie ho nikdy nenašla. Celkem nejspíš připravila o život nejméně dvě desítky lidí.

Jak vraždila, si zaznamenala v morbidním deníku, kde byly mordy popsány hned ve třech jazycích – v ruštině, angličtině a němčině. Z nálezů v jejím bytě pak zatrnulo i zkušeným kriminalistům.

Samsonovou pozornost veřejnosti a policie zřejmě velmi těší. V soudní síni se usmívala a koketovala s novináři. „Jsem vinna a zasloužím si trest,“ pronesla pyšně před soudcem. Když ji poslal do vazby, usmívala se a radostí zatleskala. Do vězení se prý těší.

Video Důchodkyně Tamara Samsonova je podezřelá ze série vražd v Petrohradě - Reuters
Video se připravuje ...

PPP150W ( 9. ledna 2019 01:54 )

Univerzální uklízečka

tgbg ( 12. srpna 2015 10:04 )

Rusáčtí vrazi. Měli jsme je čest poznat z dob okupace.

ruudazvostravy ( 11. srpna 2015 22:26 )

Nó,vona prej mjela s těch neboštíků něco skonzůmovat,ale přyznala,že sežrala akonrát vocas svího starího s anglyckou hořticej a gule sy prej uďála v těstíčku na papryce.Von bi holt takovej Póvlrajch teprf vivaloval bulvi,dybi čet to menů.

Zobrazit celou diskusi