Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spolužáci se loučí se zastřelenou Denisou (†17): Navždy zůstaneš v našich srdcích!

Autor: ljš - 
7. listopadu 2013
13:32

Ještě ráno se viděli ve škole, večer už byla mrtvá. Denisu (†17) zastřelil její šílený učitel patrně z nešťastné lásky. Při jeho běsnění zemřel také dědeček dívky a její babička byla těžce zraněna. Spolužáci  se se smrtí kamarádky vyrovnávají jen těžko...

Denisa byla ve škole i v Raškovicích odkud pocházela velmi oblíbená. Spolužáci ji popisují jako veselou, přátelskou a usměvavou dívku, kterou měli všichni rádi. Přestože byla adoptovaná, poskytli jí rodiče, kteří byli podle starosty obce váženými občany, veškeré zázemí a lásku.

Vzkazy

Spolužáci a přátelé zastřelené dívky stále nemohou uvěřit tomu, co se přihodilo, a s bolestnou ztrátou se jen těžko vyrovnávají. "Byla to ona, se kterou jsem se neskutečně smála... Byla to ona, co mi vždy pomohla a vždy mi vše řekla...Ona byla ten člověk ktrého jsem měla nejvíce MILOVAT... Teď se potvrdilo to, že člověk si uvědomí to, co měl, až když to ztratí," napsala na facebook jedna z jejích spolužaček. "Nejkrásnější očka, nejlepší člověk s tou nejlepší povahou na světě! Navždy v srdci, ségro," dodala její nejlepší kamarádka.

Hned druhý den po tragédii začali na Facebooku organizovat tryznu. Po dlouhých debatách se rozhodli pietní místo vytvořit ve škole, kam Denisa chodila. Na místě jí krom svíček a plyšáků nechali dojemný vzkaz: "Odešla jsi bez mrknutí oka. Odešla jsi bez varování. Budeš nám moc chybět. Zůstaneš navždy v našich srdcích. Nikdy na tebe nezapomeneme. Máme tě rádi."

Vazba

Vraha, kterým je podle všech dostupných informací učitel Denisy, poslal ve čtvrtek soud do vazby. Za vraždu dívky a jejího dědečka a pokus o vraždu babičky, která je stále v kritickém stavu, mu hrozí 15 až 20 let za mřížemi, nebo výjimečný trest.

hofihofi ( 7. listopadu 2013 16:57 )

Kdyz cuba nechce, pes si neda.

aloishlodawczik ( 7. listopadu 2013 15:49 )

Nejvíc bude chybět místním chlapcům

Ford Henry ( 7. listopadu 2013 15:23 )

Jako přejít na US systém? Občas vystřílet školu i s učitelským stavem a za vztahy i netělesné do basy. Učitelé se mají tady jak prasata v žitě a mají roupy. Proto se tam stahuje kde co. A když se tam nasype ještě víc peněz tak se tam stáhnou ještě vetší prevíti.

foxhound ( 7. listopadu 2013 15:12 )

tak, tak i savo je málo

hofihofi ( 7. listopadu 2013 15:02 )

To je z toho, ze drive bylo ucitelske povolani vazene a dobre placene. Na ucitele musel byt VS, ted to nikdo nechce delat, zaci jsou oprskli, rodice kantory i mlateji, ti nemaji zadnou moznost zachovat si dustojnost a tak kvalitni lidi na to kaleji a skoly berou z nouze i povl. A navic holka dala asi kazdemu, at se lidi nedivi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání