Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babišovi skončí svobodný život příští sobotu. Monika prozradila detaily

Autor: ČTK, ula - 
19. července 2017
15:15

Na poslední červencovou sobotu naplánovali avizovanou svatbu šéf hnutí ANO Andrej Babiš se svou dlouholetou partnerkou Monikou. Termín potvrdil ČTK zdroj z hnutí ANO s tím, že celou organizaci akce si vzala na starost nevěsta. Od 25. do 30. července bude uzavřen areál Čapí hnízdo, kam si Babiš pravidelně zve hosty. Na webu areál informuje, že zavřena bude i restaurace Lihovar, a to z důvodu konání soukromé akce.

Webu idnes.cz dnes Babišová řekla, že pozvánky do Čapího hnízda už rozeslala, na veselku mají přijít dvě stovky hostů. „Mně půjde za svědka dlouholetá kamarádka a Andrejovi dlouholetý kamarád. Dcera bude družička a syn družba a pomáhali také vybírat dort,“ řekla Babišová, která má po svém partnerovi zatím jen příjmení. Uvedla také, že bude v bílém, její snubní prstýnek budou zdobit diamanty a líbánky novomanželé neplánují, rodinnou dovolenou ale ano.

VIDEO: Andrej Babiš přišel pogratulovat na svatbu Jaroslavy Jermanové

Video  Svatba Jaroslavy Jermanové na Konopišti. Pogratulovat přišel i Andrej Babiš  - Blesk - Marcel Mihálik, Robert Klejch
Video se připravuje ...
Se záměrem stvrdit dlouholetý vztah svatbou informovali Babiš s partnerkou počátkem dubna. „Známe se 25 let, spolu jsme 23 let, dala mi dvě krásné děti. Vím, že na začátku si svatbu přála a já jsem ji zklamal. Když jsem po dlouhé době přišel, tak mě odmítla. Je na mě naštvaná, že jsem šel do politiky a pokazil nám klidný rodinný život,“ řekl tehdy Babiš. V poslední periodě mého života jsme si řekli, že náš vztah završíme svatbou, dodal.

VIDEO: Český lev: Babišové se rozepnuly šaty! Zachránila ji reportérka Blesku!

Video  Český lev: Babišové se rozepnuly šaty! Zachránila ji reportérka Blesku!  - David Turek
Video se připravuje ...

Partnerka bývalého vicepremiéra, kterému před říjnovými volbami průzkumy veřejného mínění připisují vítězství a tedy i post předsedy vlády, užívá příjmení Babišová a pár spolu vychovává dceru Vivien a syna Frederika.

Andrej a Monika Babišovi v obrazech:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bursik ( 30. července 2017 19:58 )

Babis libal jako dabel ,pekne pocasi na tu politickou kampan zadarmo v TV a novinach.Ona ma saty koupene v NY u Kleinfelda,svatebni obchodak kde pracuje ta Madarsko izraelska navrharka! TLC denne k videni!! trapne bylo ze ty stejne saty i kytku mel par cerny fotbalista a jeho zena, originalita neni, od Trumpa zena nosi co ted frci 3D latky ! Podprsenka se sukni je out pi.Cizkova

janejaneja ( 20. července 2017 12:28 )

jenpromne: Krásná jsem, to máš pravdu..

Miki_Kopas ( 20. července 2017 11:38 )

ignotus

janejaneja ( 20. července 2017 09:52 )

allahakbare: Pěkně ses popsal- přesně tak jsem si tě představovala.. Hodně o tobě vypovídá ten tvůj nick.

janejaneja ( 20. července 2017 09:46 )

pokrok: Toto by mělo být veřejně všude vyvěšeno, aby to těm jeho přisluhovačům a pro mě- totálním blbečkům- už konečně došlo !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa