Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Melania Trump nebude žít v Bílém domě: Zůstane v luxusní Trump Tower i se synem

Autor: els - 
20. listopadu 2016
19:23

Nová první dáma Melania Trump (46) se ani po inauguraci manžela nepřestěhuje do Bílého domu. Naopak chce zůstat i se synem Barronem (10) v Trump Tower. Donald Trump (70) chce také trávit co nejvíce času v New Yorku.

Melania Trump se rozhodla zůstat v New Yorku kvůli synovi. Chce, aby v klidu dodělal čtvrtou třídu na prestižní škole, kterou mimo jiné navštěvovala také herečka Sarah Michelle Geller či spisovatel Herman Melville.

Právě Barron totiž během otcovy kampaně zažíval těžké časy. Melania se s ním snažila trávit co nejvíce času, protože dle jejího názoru potřeboval nějakou rodičovskou figuru.

Budoucí první dáma se tedy rozhodla, že bude jezdit do Washingtonu, jen když to bude nezbytně nutné. Donald Trump má být po vyhraných prezidentských volbách, v nichž porazil Hillary Clintonovou, do svého úřadu uveden v lednu příštího roku. Již teď však ví, že chce také co nejvíce času trávit v New Yorku.

Trump Tower se vším svým mramorem a 24karátovým zlatem je daleko přepychovější sídlo než Bílý dům, tak není divu, že se Trumpovým do New Yorku příliš nechce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

datelobecny ( 21. listopadu 2016 01:33 )

Proč by ho měla hanba fackovat? Víš vůbec jak černoši smrdí když se zpotí?! A nejde o smrad z podpaží, jim prostě smrdí kůže celá.

sportak ( 20. listopadu 2016 22:06 )

Melánie si ráda odpočne od zrzka.

..krakonos500 ( 20. listopadu 2016 19:56 )

V kauze Nečesaný zmizely všechny všechny diskuze. někdo má z něčeho velký strach

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa