Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Expremiéři na premiéře! Nečekané setkání Nečasových, Fischerových a Paroubkových

Autor: David Turek, lmk - 
20. prosince 2014
08:20

Tři expremiéři, kterým se vůbec nevede špatně! Po dlouhé době se na veřejnosti ukázali Jiří Paroubek (62), Jan Fischer (63) a Petr Nečas (50) a všichni s manželkami. Pánové už nastolili vánoční režim.

Jako předvánoční večírek vysloužilých premiérů vypadala premiéra divadelní hry Cyrano! V Divadle Radka Brzobohatého. Expremiéři zabrali téměř celou řadu pro sebe. „Je to nádherný příběh lásky a moc jsme se na něj se ženou těšili,“ prozradil Petr Nečas, kterého doprovodila jeho choť Jana Nagyová (50).

„Musím přiznat že jsem na konci plakala, byl to opravdu dojemný příběh,“ dodala Nagyová, která se i s manželem těší na nadcházející vánoční svátky, nejsou však na ně připraveni. „Mám trochu paniku z toho, že ještě nemám skoro nic nakoupeno, hlavně dárky budu nejspíš shánět na poslední chvíli,“ svěřila se Nečasova manželka. 

„Vánoce budeme trávit napůl v Čechách a napůl v zahraničí, jeden den bude oběd s Janinými dětmi a pak druhý bude s mými, u stromečku budeme s Janou spolu. Pak odletíme odpočívat, kam to ale neprozradíme,“ svěřil se Nečas. Na premiérové after párty si pak dlouze popovídali s manžely Fischerovými a pogratulovali principálce divadla Haně Gregorové (62) k jejímu velkému režijnímu úspěchu.

Co rozplakalo Janu Nečasovou

Cyrano je beznadějně zamilován do své sestřenice Roxany, ale nejen kvůli svému velkému nosu jí své city nikdy nevyznal. Roxana na konci zjišťuje, že celou dobu milovala Cyrana a ne Kristiána. V té chvíli Cyrano umírá.

jana52 ( 15. února 2015 15:29 )

... tenhle článek psal evidentně de.bil. doufám, že nás v létě poinformuje o tom, jak o velikonocích dal Neěas Nečasovýbejčákem přes pr.del

japoko ( 14. února 2015 22:18 )

Totální dement tgbb!

tgbb. ( 22. prosince 2014 23:50 )

Vidím, že pochopit psaný text ti dělá problémy. Inu, to se hned pozná komouš. Jinak pro tobě podobné zabedněnce: Paroubek nikdy v ODS ani v TOP nebyl. (Rath byl v ODS, jenže takového křiváka vykopli, tak udělal kariéru v ČSSD).

everlast1 ( 22. prosince 2014 11:02 )

Ona se snad už Nagyová nejmenuje ne?

salto ( 22. prosince 2014 09:37 )

No jo, některý maj teflonový povrch, takže ani nemusej chodit kanálama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa