Z odbavovací haly ruzyňského letiště vyběhla jako první, manžel jí sotva stačil. „Bylo to nádherné a jsem opravdu šťastná, že nám vše vyšlo podle našich představ,“ pochvalovala si. Jedinou kaňkou tak byl návrat domů. „Let byl hrozný, a navíc tentokrát o dvě hodiny delší! Já prostě nesnáším létání...“ posteskla si dýdžejka a odkvačila za dcerou.

Kroužek napořád

První, co jí pak doma ukázala, byl snubní prstýnek. Není ze zlata ani jiného drahého kovu, natož s obřím diamantem, zato ho má napořád. Na prst si je dali s Petrem vytetovat! „Nechali jsme si je udělat po obřadu. A pak jsem hned vtipkovala, že ho po manželovi nebudu moct házet, až se naštvu!“ smála se vdova po herci Jiřím Pomeje(†54).

 Obřad pro úřady

Teď ji čeká plánování druhého sňatku, kterým se její druhé manželství stvrdí úředně. Ale pro ni samotnou má obřad v buddhistickém chrámu na thajském ostrově Koh Samui mnohem větší význam. „Svatba samozřejmě bude i pro rodinu v Česku. Ale s Petrem nám šlo hlavně o tu duchovní věc, jakoby o propojení duchovní pospolitosti, než o klasický svatební obřad, na jaký jsme zvyklí u nás,“ svěřila se Andrea.

Dvě příjmení

Jakmile proběhne i úřední část vstupu do manželství, přijme Andrea manželovo příjmení. Ale nechá si i současné. „Budu se jmenovat Andrea Plaček Pomeje, jednak kvůli dceři a pak to jméno ke mně tak nějak už patří,“ vysvětlila.

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií