I jejich svatba Pomeje a Plačka, stejně jako zásnuby, proběhla v Thajsku. „Bylo to krásné a nečekané. Já jsem řekla ano. Zrovna jsme v Bangkoku a jsem moc šťastná,“ řekla Blesku krásná DJka poté, co ji její vyvolený překvapil žádostí o ruku.

Tentokrát se rovněž pochlubila radostnou novinkou na sociální síti. „…sice jsme to nestihli do roka a do dne, ale myslím, že tohle požehnání od thajských mnichů přímo v místním chrámu nám přinese do společné budoucnosti velké štěstí,“ napsala k videu, kde nechybí ani snímky z jejich obřadu. 

„Vím, že vůbec nemusím popisovat ty emoce, co jsme cítili, protože nás tady už znáte, a dopředu děkujeme, že to s vámi můžeme sdílet,“ napsala Andrea svým sledujícím s tím, že prožila těžko popsatelné okamžiky.

A neobvyklá svatba se neobešla ani bez neobvyklých prstýnků, manželé se totiž neozdobili šperky, ale prstýnky si nechali vytetovat. Jejich sňatek se však bude muset zřejmě ještě úředně potvrdit, aby byl skutečně platný. Stejně tomu totiž tak bylo i v případě jejího sňatku s Jiřím (†54), i toho si totiž nejprve vzala v Thajsku.

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se snoubencem na Miss: Ňadra sotva udržela v dekoltu. David Turek

Fotogalerie
72 fotografií