Do roka a do dne to dle tradice nebylo, ale o to víc si to snoubenci užili. Petr před Andreou poklekl loni v březnu na pláži.

Ano, stalo se to, Petr mě požádal o ruku. Myslím si, že mě nikdy nikdo v životě ještě tak nešokoval. Tušila jsem, že to jednou asi přijde, ale teď v Thajsku jsem to vůbec nečekala," netajila se překvapená dýdžejka. A od té chvíle si nepřála nic jiného, než tady mít svatební obřad v chrámu. A to se i 1. dubna stalo!

Vím, že vůbec nemusím popisovat ty emoce, co jsme cítili, protože nás tady už znáte, a dopředu děkujeme, že to s vámi můžeme sdílet,“ napsala Andrea Pomeje svým sledujícím s tím, že prožila těžko popsatelné okamžiky.

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

O pár hodin později se na sociální síti pochlubila, jak přípravy na jejich velký den probíhaly. Šaty od návrhářky Sandry Mark si kráska přivezla z Česka. A to bylo jediné. Pár hodin před ceremonií se zavřela v koupelně, kde si sněhobílé šaty s korzetem a jedním spadlým ramenem sama oblékla a sešněrovala na zádech. Jelikož pod nimi nemohla být podprsenka, tak při oblékání odhalila velkou část svého ňadra.

Sama si upravila vlasy do vysokého culíku, nandala si náušnice a na chvíli obula sandály na vysokém podpatku. Na pláži už byla bosá. K chrámu jeli s Petrem autem, kde už na ně čekali mniši a vše bylo nachystané na ceremonii.

Fotogalerie
73 fotografií