Andrea ještě v noci sebrala síly a dala o sobě vědět, co se vlastně stalo. „Ve čtvrtek jsem se vzbudila celá bolavá, takový klasický předchřipkový stav. Celý den jsem prospala, protože večer jsem hrála v Duplexu. Pátek dopoledne přišlo probuzení do mnohem horšího stavu, extrémně mě bolel krk, hlava, zimnice a žaludek (bolest byla tak silná, že mi střílela do zad). Vzala jsem si paralen a doufala, že se mi uleví,“ popsala začátek víkendové hrůzy v noci na instagramu Andrea, jež byla po celou dobu v péči svého partnera.

„Bohužel se to jenom zhoršovalo - krk celý v zánětu, nemohla jsem už ani pít, 39 horečky, chvilkami jsem ztrácela vědomí,“ líčí Andy, která se ještě ve středu dobře bavila na Playboy párty. V průsvitném korzetu jí to tak slušelo, že nic nedávalo tušit, co přijde za pár hodin.

„Takže padlo rozhodnutí zrušit moje vystoupení v Brně a jet na pohotovost do vojenské nemocnice,“ píše Andrea. Na pohotovosti strávili kus noci a verdikt zněl akutní tonzilitida neboli angína. „Začala jsem brát penicilin s nadějí, že se mi uleví. Dnes (v sobotu) ráno opět 39 horečky a čep v krku byl úplně po celé mandli i mimo ni. Přestala jsem mluvit a k oteklému jazyku mi otekl celý obličej (jako že hodně otekl). Nemůžu se ho dotknout,“ uvedla k horšícímu se zdravotnímu stavu, který museli okamžitě řešit, a proto v noci na neděli vyrazili opět do špitálu, tentokrát do Motola. Tam ji vzali na pohotovosti ORL, dali jí injekci na alergii na penicilin a vybavili ji zásobou dalších léků. „A teď budeme čekat,“ napsala kolem třetí ráno Andrea, která ve svém zbídačeném stavu přidala ještě omluvu všem, kteří se těšili na její víkendové akce, s tím, že jim to brzy vynahradí.

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se snoubencem na Miss: Ňadra sotva udržela v dekoltu. David Turek