„Bývalý premiér Nečas zvolil vestou doplněný, dojem serióznosti umocňující vlněný oblek v britském stylu. Nahnědlé tóny luxusních polobotek jsou k světlému antracitu netradiční kombinací, jež outfit zajímavě odlehčí. Na rozdíl od pískového koženého opasku, který se v rozepnuté vestě vyjímá až příliš tvrdě. Barva košile sedí, brýle, účes a strniště vousů jednotnému stylu image nahrávají.

V tónině antracitu se nesou i rovné, se stylem Chanel koketující a křivky těla vykreslující kostýmkové šaty, jež obžalovaná paní Jana k soudu oblékla. Vzhledem k tomu, že jde o civilní záležitost, silné punčochy rozhodně projdou a hrubému reliéfnímu materiálu šatů konvenují stejně jako lodičky se silným podpatkem.

Video
Video se připravuje ...

Jana Nečasová redakce Blesk TV

Při pohledu na ženu, jejíž kauza stála nynějšího manžela, tenkrát tajeného milence, místo premiéra státu, nelze než konstatovat, že vypadá mnohem kultivovaněji, než v době kdy šéfovala Úřadu vlády a decentní look byl u ní mnohem více žádoucí.

K takovému dojmu přispěl i fakt, že se oprostila od loken, hřívy napletených vlasů, které decentně zkrátila. A mnohem vytříbenější je i styl bývalého předsedy vlády. V tomto směru oběma odchod ze scény prospěl, i když je to zjištění dosti bizarní,“ zhodnotila Františka manžele Nečasovy u začátku hlavního líčení, které však bylo odročené na leden 2015.

Fotogalerie
24 fotografií