Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miloš Zeman má své první SELFIE: Se Škromachem a Masarykem!

Zdeněk Škromach, Miloš Zeman a T. G. Masaryk na společném selfie
Zdeněk Škromach, Miloš Zeman a T. G. Masaryk na společném selfie  (Autor: Facebook)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
23. dubna 2014
16:17

Miloš Zeman je in, má své první selfie! Vysmátý od ucha k uchu se vyfotil se sociálním demokratem Zdeňkem Škromachem. Na pozadí dřívějších stranických šarvátek v ČSSD jde o pikantní foto. Škromach byl totiž jedním z pučistů, kteří vyrazili k Zemanovi v den podzimních předčasných voleb...

Když nedávno na Hradě fotila Martina Sáblíková hromadné selfie olympioniků ze Soči při návštěvě u prezidenta Zemana a první dámy Ivany, hlavu státu se na tenhle snímek přemluvit nepodařilo. I když je focení selfie od letošního předávání OScarů velkým hitem.

Cenný úlovek zaznamenal až poslanec ČSSD Zdeněk Škromach. Na svém Facebooku se totiž dnes pochlubil snímkem s prezidentem. Vlastně s prezidenty. Kromě Miloše Zemana je na tomhle selfie totiž i "tatíček" Tomáš Garrigue Masaryk. I když nedobrovolně.

Tenhle snímek sice neoblétne svět, jako když se spolu vyfotili jiní "vysmátí chlapci" prezident Spojených států Barack Obama a viceprezident Joe Biden, v českém rybníčku však nepochybně zaujme.

Právě Škromach byl přitom součástí výpravy pučistů za Milošem Zemanem na lánský zámeček v den vyhlášení výsledků předčasných voleb loni na podzim - pod vedením Michala Haška tam vyrazila klika z ČSSD, nepříliš nakloněná jejímu lídrovi a současnému premiérovi Bohuslavu Sobotkovi.

Byla z toho obří ostuda a pučisté na tenhle svůj krok dojeli. Sobotka pokus o stranický převrat ustál, Michala Haška, Jeronýma Tejce i Zdeňka Škromacha pak vyškrtl z vládního plánování. Někdejšímu ministrovi práce a sociálních věcí a prvnímu místopředsedovi Grossovy vlády Škromachovi tím však náladu nezkazil.

adinaha ( 29. června 2014 13:27 )

Dva Ovaři - jeden hezčí než druhý.

franckajagrova ( 23. dubna 2014 20:32 )

 Miloš by si měl dát upravit horní víčka - má je moc spadlý ! A z dolních víček odstranit vaky..a dát si odstranit brady,aby mohl líp dýchat !

rucnikvolamydlo ( 23. dubna 2014 20:23 )

Hm hezké....,ale ve chlívku, by jim to slušelo víc

itartas ( 23. dubna 2014 20:11 )

...prča proč ne. Že má někdo ovar je věc jiná, to nehodnotím, to prostě s věkem jde ruku v ruce. Mně zajímá víc než jak kdo vypadá, jak se prezentuje ve vztahu k lidem!

evolucius ( 23. dubna 2014 19:21 )

 Docela by mne zajimalo kolik v Bkesku prcuje opravdovych prazanu ,rozenych v Praze...rekl bych ze zadny...tak se nedivim ze stale jen neco kopiruji a jeste k tomu opozdene...nekdy i o desetileti...a to i kdyz to zni blbe a trapne ...ja se chytnu rad...)))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa