Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Vysmátý Andrej Babiš: První SELFIE z letu s běžnými smrtelníky!

Selfie Andreje Babiše s jeho kolegyněmi z ministerstva financí náměstkyní Hornochovou a její poradkyní Hrdinkovou
Selfie Andreje Babiše s jeho kolegyněmi z ministerstva financí náměstkyní Hornochovou a její poradkyní Hrdinkovou  (Autor: Twitter)
Autor: simao - 
6. května 2014
14:50

Miliardář Andrej Babiš vyrazil do Bruselu. Šéf ANO a státní kasy však neváhal upozornit na to, že cestou ušetřil. Neletěl totiž první, či byznys třídou, ale s kolegyněmi v "Economy class". Tedy turistickou třídou mezi běžnými smrtelníky.

Po selfie Miloše Zemana a Zdeňka Škromacha je tu další kousek z českých politických luhů a hájů. Tentokrát se vyfotil Andrej Babiš a přidal komentář, v jakém letadle se právě nachází. "Letíme s kolegyněmu do Bruselu v economy, šetříme," napsal ministr financí na Twitteru se svou náměstkyní Simonou Hornochovou a její poradkyní Milenou Hrdinkovou.

Je snad cestování "Economy class" (turistické třídě) mezi mocnými nějakým novým trendem? Britský Daily Mail shodou okolností také dnes upozornil na snímek, kdy v letadle mezi řadovými cestujícími, tedy nikoli ve VIP třídě, letěl údajně i britský princ William. I když o žádné selfie v tomto případě rozhodně nešlo.

Andrej Babiš je přitom na sociálních sítích velmi přičinlivý. Rozruch nedávno vzbudilo i jeho foto z Malediv, kam se vydal s rodinou na exotickou dovolenou. Teď je však ale dávno v práci.

Po včerejší schůzce v Berlíně se svým německým protějškem Wolfgangem Schäublem vyrazil Babiš do Bruselu na pravidelné zasedání ministrů financí EU. A pochlubil se pro změnu svým obědem! "Od rána jsem nejedl. Obědváme se zeměmi, které se ucházejí o členství v EU: Turecko, Srbsko, Černá Hora, Makedonie," postnul Babiš na Twitter.

V Česku se předtím Babiš po dovolené s partnerkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem zapojil také do kampaně ANO před eurovolbami, ve kterých je jeho hnutí podle posledních průzkumů favoritem, zatímco ČSSD ztrácí. Což je pro Babiše jistě důvod k širokému úsměvu.

japos22 ( 7. května 2014 01:05 )

finanční kontrola v deníku echo24.cz Tak echo24, který kritizoval Válkovou, a kterému Babiš vyhrožoval finanční kontrolou, se finanční kontroly dočkal

vendulka1234 ( 6. května 2014 21:47 )

no jo komu není rady tomu není pomoci, tak pak nenadávejte až bude u moci Paroubek, nebo banda komančů...s těmi vám už bude asi rozhodně líp

vendulka1234 ( 6. května 2014 21:16 )

jsou lidi kterým není nikdy nic recht, a národ má takové politiky jaký si zaslouží... budme rádi za pana Babiše, je to nejlepší volba, nebo chcete komunisty, nebo Paroubka, nebo někoho z věcích veřejných?? dyt tam nikdo jiný není, budte soudní at tento stát se může postavit na nohy a nevolte už ty idioty kteří byli u vlády a fakt jen srali.

vendulka1234 ( 6. května 2014 21:14 )

nevím co máte všichni proti Babišovi, na rozdíl od ostatních politiků kteří hned po zvolení měli z ostudy kabát, on se drží, navíc když mluví je vidět že mu to opravdu pálí, je to skvělý obchodník a hospodář proto je tak úspěšný, méně mluví a víc dělá, naši politici toho nažvaní pak na ně vyjde kde koho okradli a oni si to zas okecaj a jede se dál...koho teda k sakru chcete do vlády, kopii Masaryka?? Já volím Ano

mortis69 ( 6. května 2014 20:39 )

Genzi.Začíná mi táhnout na spavou Anglině slušně rozumím ,a jedinej českej paradox sedí na Hradčanech Rád bych s tebou písal,ale snová víla volá Do půl hoďky je po mě-tak si pospěš,než si sprchnu kámoše,kterýmu podávám ruku každý den

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa