Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dovolená Paroubkových v Mexiku: Kvůli epidemii skončila dcerka na kapačkách!

Malá Margarita skončila při dovolené v mexické nemocnici
Malá Margarita skončila při dovolené v mexické nemocnici  (Autor: Foto Blesk - Karel Kopáč, archiv Blesku)
Autor: simao - 
25. března 2014
16:34

Dcera Jiřího Paroubka Margarita (4) má prostě pech. Vánoce jí zkazila zlomenina nohy a když jí taťka vzal rehabilitovat za teplem do zahraničí, skončila opět v nemocnici! Kvůli střevní epidemii, která řádila během dovolené Paroubkových v Mexiku.

Vánoce v klidu neproběhly, dovolená se podle představ také zrovna nepodařila. A to si jistě Jiří a Petra Paroubkovi malovali v Mexiku konečně chvilky rodinného klidu. Místo toho však museli do nemocnice, ležící 25 kilometrů od hotelu, kde byli ubytováni.

"Malá dostala silnou gastroenteritidu, byla to viróza na celém pobřeží Yucatánu. Nemocnice plné a vyprodané všechny léky," popsala deníku Aha! ustaraná maminka Petra Paroubková.

Margarita tak skončila na dovolené na kapačkách, kde ji nechali 24 hodin. Akutní zánět žaludku a střev přitom není jedinou zdravotní potíží Paroubkovy dcery v poslední době. Sotva se zotavila ze zlomeniny nohy, přišly další problémy... 

Otec Margarity, šéf LEV-21 Paroubek, by však rád rodinu opět vyvezl na cesty - tentokrát po Evropě. Kandiduje totiž jako jednička své strany v boji o europarlament.

Video  Takhle Petra Paroubková popisovala zranění své dcerky  - Vera Renovica, Zbyěk Pecák
Video se připravuje ...

vrtajzub ( 26. března 2014 16:29 )

poverína picola

ctenardennihotisku12 ( 26. března 2014 01:14 )

Kdyby seděli doma na zadku, tak by se nic nestalo a hlavně by se o tom nepsalo. Tady nám dávají najevo, že mají prachy a taky se z nich pos....

montyjack123 ( 25. března 2014 22:40 )

 picus sexymozkus parotroubkus by mel jit taky brucet s Dratem do basy a ne si vyvalovat gule v Mechiku.

majojo ( 25. března 2014 22:37 )

A nvíc je mu podobná!

anka ( 25. března 2014 22:03 )

illis oni neleteli za krasnou prirodou, ale nejakeho spickoveho resortu...v tech resortech jsou povetsinou jenom amici, kanadani a evropane....a meli v planu jen tak relaxovat u vody......a zas tak daleko to taky ni..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa