Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Paroubková vyjela a skřípaly plechy! Kdo může za řetězovou havárku?

Autor: vr, lvi - 
20. prosince 2013
18:27

O tom, že to ženy za volantem moc neumějí, žertují s chutí hlavně muži. Ve čtvrtek dopoledne bourala se svým služebním volvem i Petra Paroubková (40), manželka expremiéra Jiřího Paroubka (61). Bilance? Tři pomačkaná auta a zatím žádná pokuta!

Jak se celá věc seběhla ale není zcela jasné. Sama Paroubková se nechtěla k incidentu konkrétně vyjadřovat. „Průběh nehody nebudu komentovat, je nyní ve správním řízení, aby magistrát hlavního města Prahy prošetřil, jak to bylo. Každý účastník tvrdí něco jiného. Jen je mi strašně líto, že se to vůbec stalo,“ řekla Blesku Paroubková, která tím pádem ještě čeká na případnou pokutu a body. Ročně prý najezdí 50 tisíc kilometrů a jde o její první autonehodu.

Kdo za to může?

Nejmenovaný zdroj, který Blesku poskytl fotky z nehody, však tvrdí, že za řetězovou bouračku tří vozů může nepozornost Paroubkové, která jela jako poslední ze tří aut. To úplně vepředu nesměle odbočovalo a prudce zpomalilo. „Paroubková nezvládla dobrzdit vozidlo a nabourala do před sebou jedoucího vozu,“ řekl.

Policie zatím průběh vyšetřování autonehody nikterak nekomentovala a slova redakčního zdroje ani nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Ani mi nevystřelily airbagy...

Jak ona, tak její dcera Margarita (4), která byla také v autě, jsou ale v pořádku. „Ani mi nevystřelily airbagy. Auto bylo pojízdné a odjela jsem s ním,“ řekla řidička Blesku a dodala, že škody na jejím i ostatních vozech jsou drobné.

disk ( 21. prosince 2013 19:33 )

nějak mě ta zpráva nezaujala, co to nafukujete? Ale jinak, pěkný auto, jak vidno, daří se ;-)

evita5555 ( 21. prosince 2013 18:40 )

Čo je na tom zvláštne? Šoféri vedia presne, čo tým myslela a vy nešoféri to ani nemusíte vedieť.Je to vtedy, keď auto pred vami naznačuje, že chce odbočiť, ale stále to nerobí, potom zrazu zistí, že to nie je správna ulica, do ktorej chcelo zabočiť a dupne na brzdu.

evita5555 ( 21. prosince 2013 18:29 )

No len sa nepo...Obyčajný ťukanec, dokonca ani plechy neboli pokrčené a toľko zbytočných kecov.

zadnice ( 21. prosince 2013 10:42 )

..."nesměle odbočovalo"... To je vzácný termín popisu havarie.

horstfuxteleshop ( 21. prosince 2013 02:18 )

neber to vážně ten cipísek to je jeden z největších debilů tady na těch diskuzích,

Zobrazit celou diskusi