„Když už to nejde, tak pomáhá dětská korupce,“ vysvětlila Paroubková Blesku, že malé sem tam koupí nějakou drobnost. „Když je to proto, abych ji motivovala ke cvičení ne dvakrát, ale třeba čtyřikrát denně, tak mi to snad každý rodič odpustí,“ přiznává Paroubková doma to, co je v politice největší tabu!

Pocit viny?

Možná jde i o výčitky. Připouští totiž, že za zlomeninu, kterou si malá přivodila rovnou na Štědrý den, může tak trochu ona. „V poledne nechtěla holčička jít ven s tatínkem a pověsila se mi za ruce, zakoply jsme a upadly jsme obě. Bohužel ona to odnesla zlomeninou,“ popisuje Paroubková vánoční stres.

Video
Video se připravuje ...

Margarita si zlomila nohu a... U Paroubků bují korupce! Vera Renovica, Zbyěk Pecák

Prófa na to má

Vše je ale v pořádku a Margarita kromě toho, že se zbavila sádry, má za sebou další změnu – chodí do nové školky. „Rozhodli jsme se pro menší školku rodinného typu, teď se učí angličtinu místo francouzštiny.“

Jméno školky Paroubková neprozradila, za tu minulou rodina platila  kolem 16 tisíc měsíčně. Hlava rodiny, Jiří Paroubek (61), na to ale má: Kromě toho, že podniká a pracuje jako poradce, začal nově přednášet na brněnské univerzitě.