Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubková se ukázala v plavkách: Balí ji na internetu kvůli sexy fotce!

Autor: tesk - 
15. srpna 2014
17:16

Autorka slavného výroku „Můj muž má sexy mozek“ Petra Paroubková (40) se světu ukázala tak, jak ji až dosud viděl pouze její manžel a bývalý premiér Jiří Paroubek. Její fotografie, na které je Petra v bikinách, okamžitě na internetu strhlo diskuzi plné chvály. Některé komentáře hraničí až se sexuálním harašením.

Široký úsměv, kostnatá ramena, objemný hrudník, ploché bříško a štíhlé nožky. Přesně takovou postavou se pochlubila Petra Paroubková během své dovolené na jachtě. Žena bývalého premiéra Paroubka se přitom na veřejnosti až dosud ukazovala ve velmi decentních kostýmcích a nikdy nezašla tak daleko.

I proto její odvahu více se odhalit ocenila spoustu jejích příznivců. „Těším se, až bude pan Paroubek prezidentem. Budeme mít tu nejkrásnější paní prezidentovou na světě,“ rozplýval se jeden z nadšenců na jejím profilu sociální sítě. Ostatní Petře vzkazovali, jak je krásná, jaká je kočka a jak dokonalou postavu má.

Našel se i takový ctitel, který s Petrou flirtoval. „Pro tebe krásná dívko,“ napsal k fotografii květin, které Petře poslal. Bývalý premiér by si měl svou ženu lépe hlídat, aby tento nápadník jednoho dne nezazvonil s květinou v ruce u jejich dveří s pozvánkou na rande.

mirkazam ( 18. srpna 2014 19:24 )

Tak ten, co napsal tento článek musí být velký šprýmař.Paní Paroubková jako kráska a až bude Paroubek prezidentem ???..tak to jsou dnes v Blesku nejlepší fóry !!!

petra1234567 ( 16. srpna 2014 07:29 )

 No tak nic proti ale " objemny hrudnik"??? Na fotce zadnej nevidim....ma tam prd. Pani Paroubkova mi nijak nevadi je hezka zenska ale urcite by mela trosku pribrat je sama kost a kuze a ten jeji manzilek by mohl naopak shodit... Vypada to jak kdyby pani nedostala najist a pan ji vse sezral. A ty bikiny vidite kde?

kov3 ( 16. srpna 2014 07:24 )

Fotky z jachty robil určite nejaký profesionál. A ona - anorektička.....

kov3 ( 16. srpna 2014 07:22 )

Vidim, ze aj Teba, ked si si nasiel dokonca cas napisat aj prispevok...

petra1234567 ( 16. srpna 2014 07:15 )

 No tak nic proti ale " objemny hrudnik"??? Na fotce zadnej nevidim....ma tam prd. Pani Paroubkova mi nijak nevadi je hezka zenska ale urcite by mela trosku pribrat je sama kost a kuze a ten jeji manzilek by mohl naopak shodit... Vypada to jak kdyby pani nedostala najist a pan ji vse sezral.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa