Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konečně našli pro Mynářovu Alex místo! Bude uvádět zprávy z Brna

Mynářova přítelkyně Alex Nosková bude uvádět regionální zprávy
Mynářova přítelkyně Alex Nosková bude uvádět regionální zprávy  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
26. února 2014
09:38

Tomu se říká kompromis! Krásná moderátorka Alex Nosková, může být spokojená. Konečně může mít jak Zemanova kancléře Vratislava Mynáře, tak vysněnou práci. Česká televize ji obsadí do redakce zpravodajství brněnského studia. Tam prý střet zájmů nehrozí.

"Moderátorka Alexandra Nosková v březnu nastoupí do brněnské redakce připravující pořad Události v regionech," sdělila mluvčí České televize Alžběta Plívová. ČT se s Noskovou loni v prosinci dohodla na dočasném návratu k dopravnímu zpravodajství poté, co se objevily informace o partnerském vztahu s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem.

Česká televize na konci roku zdůvodnila tuto změnu tím, že nechce, aby byly zavdávány podněty ke spekulacím a dohadům o střetu zájmů. Předtím Nosková uváděla zprávy na ČT24. "Jelikož je Alexandra Nosková zkušenou a profesionální moderátorkou, byla jí nyní nabídnuta pozice jedné z moderátorek brněnských Událostí v regionech, ve kterých dominují lokálně významná témata, a tedy je opět eliminován jakýkoli potenciál pro zpochybnění nestrannosti zpráv," sdělila Plívová.

"Považuji Alexandru Noskovou za šikovnou moderátorku a jsem rád, že posílí náš tým," poznamenal k personální změně vedoucí Redakce regionálního zpravodajství Roman Ondrůj. Součástí týmu by se Nosková měla stát od 24. března, upřesnil v úterý na Twitteru editor zpravodajství brněnského studia Petr Albrecht.

Podívejte se na video, jak Alex s Mynářem randí:

Video Moderátorka ČT je v tom!? Takhle vrká s kancléřem! - Vladimír Barák, Martin Hurda, David Vaníček, Hudba: danosongs.com
Video se připravuje ...

lynx ( 26. února 2014 13:16 )

Mno, ten panák vedle ní se mi sice pranic nelíbí, ale uklidit nejatraktivnější moderátorku do Brna je hnusné. No, snad je to jen karanténa, protože zprávy s ní byly nejen profesionální, ale taky sexi.

Toma?_Potyka ( 26. února 2014 13:14 )

Frndisi ...

wimr ( 26. února 2014 12:16 )

rajda seš ty, protože kouříš samý černý romácký vocasy zadarmo, huso

mirkazam ( 26. února 2014 11:41 )

No holka může být pyšná,že splašila takového krasavce chichi...hlavně, že má plnou prkenici...někdo má holt kačení žaludek !!!

petrc27 ( 26. února 2014 11:34 )

Je to nadherna modroka kocenka. Inu pro kariera a love udela asi vsecko....je dobre ze je v Brnisku, my uz si ju tady osefujeme sami

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa