Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy Alex o lásce s Mynářem: Uháněl mě, ale já odolávala!

Autor: tas - 
5. dubna 2014
18:44

Láska Alex Noskové (30) a kancléře Vratislava Mynáře trvá již od půlky února, on již přiznal, že ji musel doslova uhnat, další detaily ale na zamilovaný páreček praskly až nyní! Jak se Alex návrhům kancléře bránila?

Mynář podlehl kouzlu moderátorky Noskové i přesto, že měl doma manželku, se kterou žil dlouhá léta. Navíc to byl on, kdo si jako školák obstaral na Alex číslo a začal ji zvát na rande. „Prvně jsme se potkali v České televizi. Poté, co jsem opouštěl studio Václava Moravce, procházela krásná, sympatická a okatá bruneta do maskérny. Vyměnili jsme si jen pozdrav,“ přiznal v rozhovoru pro magazín deníku Právo Mynář.

Získal jsem její číslo podvodem

Ale i to stačilo, aby ho okouzlila a on si na ní sehnal telefonní číslo. „Podvodným způsobem jsem si sehnal telefon na Alex a začal ji uhánět a bombardovat svými neodbytnými SMS. Chtěl jsem , aby mi dala šanci a šla se mnou na kafe,“ řekl dále. Ta ale kancléře odmítala. „První SMS přišla asi po čtyřech dnech, co jsme se potkali v televizi. Byť mě pozvání potěšilo, odmítla jsem,“ prozradila svou první reakci Alex.

A co mu okatá brunetka odpověděla? „Odepsala jsem, že děkuji za pozvání, ale že naše profese nedovolují, abychom se spolu potkali. A tím se to pro mě uzavřelo.“ Podle všeho byl ale Mynář opravdu neodbytný, sám přiznal, že podobných odmítnutí bylo asi deset.

Čekala jsem, že to pochopí

„Očekávala jsem, že to pan kancléř pochopí. No, nechtěl to pochopit. Vyměnili jsme si desítky zpráv, proběhlo několik telefonátů. Zjistila jsem, že už se nebavíme o tom, proč se nemůžeme potkat, ale že si rozumíme. Další odmítání večeře nešlo udržet.“ Podmínky, které ale Alex stanovila, byly doslova partyzánského charakteru.“

Co to znamená? „Bylo to v restauraci bez oken, se zvláštním vchodem a mohl k nám jen kuchař a číšník. Tak jsme se scházeli několik měsíců. Dnes na to vzpomínám velmi úsměvně,“ přiznal ještě Mynář. Takto se pár potají scházel asi tři měsíce, než vyšel se svojí láskou, byť nedobrovolně, na veřejnost. Následoval ale pocit úlevy. „Mohli jsme spolu jít ven, na večeři, nakoupit, což byl po třech měsících velmi zvláštní pocit,“ přiznala Alex.

Vypadá to, že o nějaké chvilkové vzplanutí opravdu nešlo.

nejkaaaa ( 6. dubna 2014 23:26 )

Si to spočítejte, jak dlouho trvá prověrka, jak dlouho bude hradní pán natahovat a mlžit až nakonec skončí tomu druhému šaškovi období a půjdou v ruku v ruce do pr.dele?!To mají dobře spočítaný, a tahle alex je jen odvodáně pozornosti.

nejkaaaa ( 6. dubna 2014 23:24 )

 už má ten vykuk za sebou prověrku? Mě nezajímá že píchá nějakou krá-vu z televize.. tohle bulvár užije, ale že má přizdihradníšašek přístup k citlivejm údajům o všem a o všech je putna.

anka ( 6. dubna 2014 23:04 )

nakradeno ma uz dost...

anka ( 6. dubna 2014 23:02 )

londynskypes ( 6. dubna 2014 20:39 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa