Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hejtman Hašek (ČSSD): Manželství mi zničila politika

Autor: Jaroslav Šimáček - 
14. června 2012
17:17

Jihomoravský hejtman a místopředseda ČSSD Michal Hašek (36) odešel od manželky a tvrdí - manželství mu zničila politika. Žije v pronajatém brněnském bytě, údajný vztah se svou podřízenou však (zatím) nepřiznal.

Vrabci na brněnských střechách si tuhle informaci štěbetají již delší dobu - ženatý politik Michal Hašek (ČSSD) má poměr s Šárkou Rouzkovou, vedoucí odboru své kanceláře na krajském úřadu v Brně. A nejspíš kvůli ní opouští svou rodinu!

Přesto však jihomoravský hejtman tvrdí: "Za problémy v našem vztahu stojí moje vysoké pracovní vytížení a jeho dopady na rodinný život." Zveřejnil to dnes na svém profilu na sociální síti.

S manželkou žijí odděleně, Hašek se uhnízdil v brněnském podnájmu

I když původně nechtěl své soukromí příliš komentovat, nakonec nemohl Hašek jinak. "Rodinu a manželství jsem vždy považoval za tu část mého života, která s výkonem politické a veřejné funkce přímo nesouvisí," přiznal Hašek. Přesto se však nakonec raději sám rozhodl veřejnost informovat, i když to před ním udělal již Blesk. "Již nějakou dobu žijeme s mojí manželkou po dohodě odděleně a já žiji sám v pronajatém bytě v Brně," potvrdil, co o něm Blesk napsal.

Opustil tak manželku i dceru. Ze života své malé dcerky však zmizet nechce. A proto se s manželkou domluvil: "Naším společným zájmem je, aby tato smutná situace co nejméně ovlivnila život naší malé dcerky, na jejíž společné výchově se hodlám po dohodě s manželkou i nadále podílet."

Další člen politického klubu: Hašek jako Paroubek a Topolánek

Michal Hašek je tak dalším z politiků, kterému se v průběhu výkonu funkce rozpadl dlouholetý vztah. Tyhle změny se však odehrávají napříč politickými stranami. Hašek je tak dalším do party, ve které již jsou třeba Jiří Paroubek a Mirek Topolánek.

Paroubek opustil manželku Zuzanu po 28 letech kvůli tlumočnici Petře Kovářové (dnes Paroubkové), Topolánek vydržel s první ženou taktéž téměř 30 let, než manželku Pavlu opustil kvůli mladší milence a kolegyni z Poslanecké sněmovny Lucii Talmanové.

Máte informace o Haškově údajném nemanželském vztahu či fotografie Haškovy milenky? Ozvěte se na tip@blesk.cz nebo na telefon 724 014 586.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ochman ( 15. června 2012 00:54 )

Za 2 měsíce se mu narodí další !

ochman ( 15. června 2012 00:34 )

I děti některým zničí vztah ! Takový Pepa Vojtek několikrát utekl hned po narození dítěte..

mesalina ( 15. června 2012 00:14 )

hašku, tím jsi chtěl říct co? že jsi obětoval rodinu pro blaho národa? srabe

ales1 ( 14. června 2012 23:09 )

mají to přerozdělování cizího tak v krvi, že si půjčujou i ženský ze sekretariátu. Čuňata.

fjdksla ( 14. června 2012 23:03 )

A úplně největší podíl na tom měla ta dcera.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa