Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Proč Kocourek odklonil 16 milionů? Jeho manželka otěhotněla s jiným

Autor: Sandra Apostolidisová - 
24. listopadu 2011
05:00

"Odkloněné" miliony exministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka (44, ODS) získaly zcela nový rozměr! V době, kdy se mu zhoršil zdravotní stav, dočkal se podrazu od blízkého člověka…  Olga Kocourková (42), před kterou během rozvodu ukryl na matčin účet 16 milionů korun, čekala totiž ještě jako vdaná paní dítě s jiným!

Tajemné miliony stály Kocourka nejen ministerské křeslo, ale i dobrou pověst. „Peníze jsem odklonil od rodinných problémů v roce 2008,“ vysvětloval exministr nedávno na tiskové konferenci. Všichni se tehdy domnívali, že se pod "rodinnými problémy" skrývá rozvod, kterým procházel. Problémů měl ale invalidní Kocourek, který po autonehodě v mládí přišel o nohu a pohybuje se s pomocí berlí, v roce 2008 mnohem víc. Jeho manželka totiž ve stejném roce porodila dítě jinému muži!

„S bývalým manželem jsem nežila už od roku 2007, pouze rozvod nabyl právní moci až o dva roky později,“ vysvětlovala Blesku Olga Kocourková. Jenže… Jak sama přiznala, její dítě se narodilo před třemi lety, v roce 2007 musela tedy být s největší pravděpodobností už v jiném stavu. Není proto divu, že s ní za takových okolností Kocourek společnou domácnost sdílet nechtěl.

S prázdnou přesto Olga Kocourková z manželství neodešla. V rámci vyrovnání získala dva miliony korun, auto a byt. O tom, že se nemá špatně, svědčí i fakt, že si v roce 2009 koupila luxusní vilu v pražském Břevnově. V té teď žijí společně s otcem dítěte jako spokojená rodinka.

Kocourka se Blesk včera snažil několikrát kontaktovat, ten ale mlčel a na telefony ani SMS nereagoval.

Stále ovšem zůstává otázkou, jak k nemalému majetku bývalý ministr přišel. Jeho exmanželka nelenila a pověřila právníky, aby z něj 8 milionů, na které má nárok, dostali.

annahradecek ( 26. listopadu 2011 15:55 )

V mém případě to bývalý zedník a dnes stavební podnikatel zmákl asi" LÉPE". Nedostala jsem nic za "přispění" vlastní advokátky i soudu, který prostě neprovedl důkazy mnou navržené. To ty melouchy u budoucích mocipánů dělaly takové divy.....

janozhor ( 24. listopadu 2011 13:20 )

Tak ještě jednou: Se ještě divím, že tady někdo rozděluje na modrou a oranžovou. Jestli ani toto nepochopíš, tak se nemáme o čem bavit....

01380138 ( 24. listopadu 2011 10:45 )

a to ho jako máme litovat že bral nebo co? Co bylo a jak se vypořádal s manželkou nás nezajímá ale že ulil prachy to jo a hlavně jak přišel k té velké sumě čistý to není za katr s Kocourkem a přiberte Grosse

janozhor ( 24. listopadu 2011 10:22 )

Děkuji..

janozhor ( 24. listopadu 2011 10:21 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa