Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Mňau! Co na exministra prozradila jeho tvář?

Autor: Sandra Apostolidisová, lmk - 
11. listopadu 2011
06:11

Exministrovi průmyslu a obchodu Martinu Kocourkovi (44, ODS) hrozí 5 až 10 let za mřížemi! Když totiž ve středu horko těžko vysvětloval, jak přišla jeho matka v roce 2008 k 16 milionům korun, v podstatě se v přímém přenosu doznal k podvodu! A mnohé na něj – jak Blesku potvrdili odborníci – prozradila i jeho mimika.

Kocourek prý peníze na matčin účet »odklonil«, aby je ukryl před manželkou, se kterou se v té době rozváděl. „Bývalý ministr Kocourek se otevřeně přiznal k úmyslnému spáchání podvodu. Společné jmění manželů se totiž v případě rozvodu dělí napůl,“ vysvětlil Blesku advokát Jaroslav Ortman. A zákon je neúprosný. Pokud ministr ochudil exmanželku o více než pět milionů, což se evidentně stalo, hrozí mu až 10 let natvrdo.

Zavařil tak ovšem nejen sám sobě, ale i své matce. „Pokud matka pana Kocourka o celé věci věděla, stává se spoluviníkem a hrozí jí stejná sazba,“ dodal Ortman.

Proč se Kocourek k podvodu dobrovolně přihlásil? Snaží se snad utajit něco ještě horšího? To se uvidí až ve chvíli, kdy bude muset vysvětlit, jak k milionům vůbec přišel. Že si ale není příliš jistý v kramfl ecích, bylo během jeho nervózního středečního výstupu vidět. Blesk si spolu s odborníky na »anatomii lži« posvítil na Kocourkovu tvář ve chvíli, kdy nervózně vysvětloval, jak to s těmi 16 miliony bylo.

komentator ( 12. listopadu 2011 09:45 )

Modré odéesácké straky podvádí, bezostyšně kradou a lžou jako když tiskne! Nedivte se Kocourkovu jednání. Vždyť pokrytec Nečas rovnež lže jako když tiskne. Copak nesliboval Nečas před volbami, že ODS zamezí zvyšování daní? Nečas je na rozdíl od Kocourka lhář-profesionál! Před volbami v r.2006 Nečas tvrdil, že ODS v žádném případě nepřipustí žádné zvýšení spoluúčasti pacientů ve zdravotnictví! A pár měsíců po volbách zavedl Julínek poplatky ve zdravotnictví! Holt modří bolševici jako Nečas umí PŘESVĚDČIVĚ LHÁT!!!

bobina ( 11. listopadu 2011 16:26 )

Nic hloupějšího a vepřiovějšího jsem za celou dobu neviděla! Zaslouží si odtučňovačku na Borech!Jenže oni vědí,že se jim nic nestane,tak klidně vyleze na veřejnost s takovým blábolem a ani se nestydí.

hejhej ( 11. listopadu 2011 15:07 )

Tak se nám stále naši politici předvádějí,jak "zatočit" s korupci v našem státě.Sedí na 10 židlích,samé dozorčí rady,kde nic nekontrolují,ale berou nekřesťanské peníze za to nic.Kdyby ti zloději vrátili,co nakradli za těch 20 let,tak jsme bez dluhů.Ale stále to těm zlodějům nějak prochází.

silvervoice ( 11. listopadu 2011 14:55 )

Jeho tvář nám prozradila, že je to hlava vepřová! Co se týká olizování, může prozradit i alkoholika, člověka s problémy sleziny aj.

matyldamatylda ( 11. listopadu 2011 14:32 )

...nechutný, bezcharakterní vepř.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa