Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Švýcar před jízdou volal přítelkyni: Zabiju se!

Švýcar se omlouvá za svou jízdu, kdy ohrozil několik desítek lidí...
Švýcar se omlouvá za svou jízdu, kdy ohrozil několik desítek lidí...  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ČTK, ap - 
1. června 2011
11:44

Silniční pirát Sascha, který v drogovém rauši zavinil nehodu devíti aut na silnici mezi Turnovem a Prahou skončil ve vazbě. Mladoboleslavský soud tak rozhodl s odůvodněním, že vzhledem k jeho zdravotnímu stavu by mohl svůj čin zopakovat. Podle jeho přítelkyně jí před jízdou volal, že se zabije.


Cizinec trpí depresemi a má sebevražedné sklony. Jeho česká přítelkyně policii vypověděla, že jí před jízdou přítel telefonoval, že se zabije.

Chtěl se zabít příborovým nožem

O sebevražedných sklonech svědčí i fakt, že se pokusil v nemocnici pořezat příborovým nožem. Policisté, kteří jej hlídali, tomu zabránili. "Řekl mi, že se chtěl zabít," uvedl soudce Rajm

Místo vazební věznice ho tak soud poslal do vazební nemocnice na Pankráci. Podle psychiatra kolabuje ze stresu, nedostatku léků proti depresím, které užívá a trpí abstinenčními příznaky.

Video  Zfetovaný šílenec se řítil po R10 v protisměru  - /Youtube/
Video se připravuje ...

Vystresovaný kulturista Sascha

U soudu Švýcar nevypovídal, pouze na otázky přikyvoval hlavou. Jeho sestra nabídla za Saschu kauci. Pirátovi, který způsobil dopravní nehodu zřejmě devíti aut hrozí za jeho jízdu až 8 let vězení.

Podle švýcarského listu Blick Sascha S. pochází z městečka Kriens u Luzernu. Třiatřicetiletý technik a amatérský kulturista se rád pyšní svými svaly, sportovními poháry a svým psem.

odol ( 2. června 2011 04:53 )

Tento príspevok je ten,pre ktoré chodím rád na tieto diskúzie.Krásnym českým jemným humorom hovorí o terajšej situácii/neviem prečo,ale dosť je to podobné aj u nás/. Ešte by som sa chcel ujistiť,či som správne pochopil,čo je to hadovka?Je to tá zimná čiapka s brmbolčekom a cigcagovým červeným alebo modrým vzorom-taku akú mal náš ,,tribún,, Budaj v Bratislave v roku 1989 pri ,,plyšovej revolúcii,,? Už som sa dlho tak nezasmial,pozdravujem autora.Nič sme asi nevyriešili ale hlavne že je veselo-ale na cestách nech je poriadok!!!

jakarte ( 1. června 2011 16:20 )

transkripce byla naprosto jasna.Smysl meho prispevku je nekde jinde.

danok ( 1. června 2011 16:12 )

škoda,že u vás ale aj u nás nemáme americké zákony,jazdi ako chceš,ale pokial urobíš malér máš problém a velký,a je jedno či si poslanec,podnikatel,mafian,umelec......škoda že zákonodarci občas nezájdu do usa,aby sa trocha poučili.....od akože nežnej revolucie sa nč nezmenilo...máš kontakty,si známy,alebo máš peniaze,vykupiš sa zo všetkeho!.....čo potom obyčajný ludia,ktorý žiju od výplaty k výplate......?????!!!!

khubicek ( 1. června 2011 16:08 )

zaplatit vsechny skody, ktere zpusobil... naklady na vsechna leceni vsech, kteri se kvuli nemu vybourali... vsechny auta... soud, polici, sanitky... zastaveni dalnice... proste vsechno nechat zaplatit... pak pokutu 1 milion a vyhosteni ze zeme na porad... at si ho taky uzijou jinde... v pripade nezaplaceni zavrit na 25 let... on by si ty penize rychle sehnal... zavirat ho tady nema smysl a stalo by nas to jeste vic..

oldpetr ( 1. června 2011 16:06 )

Je to ale jen neschopnost politiků a pokud se nezbavíme takových poslanců co przní zákony jako je podvodný JUDr. Marek Benda tak budeme všem k smíchu a budou čechy opovrhovat že si neumíudělat pořádek ani v dopravě.Tady je tak těžkopádný,drahý a nefunční právní systém že to nemá ve světě obdoby.Už i policajtům zákonem zákazali odposlechyčili je třeba ke každému darebákovi nasadit jednoho policajta aby ho sledoval a přistihnul při činu jinak to soudce bez důkazů smetne se stolu.V Rakousku jak uděláš dopravní přestupek a nemáš na zaplacení mastné pokuty peníze tak ti zabaví auto do doby než zaplatíš pokutu.U nás se rozjede mezinárodní korespondence s provinilcem a úředníci ho prosí aby laskavě zaplatil pokutu.Když to neudělá tak se mu nic nestane.Dopravních policajtů by mělo být daleko více jednak by si na sebe vydělali jako jejich kolegoví v cizině ale s lepšími zákony a pak co nás stojí následky dopravních nehod v silniční džungli kde si dělá každý co chce čili stokrát by se ti policajti vyplatili.

Zobrazit celou diskusi