Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zdrogovaný ženich utíkal před svatbou! Napáchal 5 nehod

Autor: šim, jos, oce, puk, mivrk - 
1. června 2011
05:00

Zdrogovaný Švýcar Sascha S. (33), který se o víkendu řítil rychlostí 180 km za hodinu po mladoboleslavské dálnici 80 km v protisměru a zavinil mnoho nehod, je možná ženich na útěku. Sascha se svojí českou přítelkyní Tamarou byli podle švýcarských médií navštívit její rodinu v Liberci. Už tento pátek totiž měli mít svatbu. Co předcházelo jeho zběsilé jízdě, ale snoubenec nevysvětlil. „Já bych omluvit,“ řekl v úterý lámanou češtinou Švýcar při cestě k policejnímu výslechu.

Sascha s Tamarou K. (27) a půlročním synem Antoniem žijí ve Švýcarsku v Lucernu. Před svatbou přijeli do Česka. Tamara se před dvěma týdny pochlubila na Facebooku: „Už máme snubní prstýnky doma. Dnes jsem si vybrala svatební šatečky. Už se nám to blíží,“ psala. Termín svatby je tento pátek.

Mladík ze Švýcarska podle rodinného známého s drogami dřív problém neměl. „On se s Tamarou seznámil ve Švýcarsku, kam odjela za prostitucí. Vytáhl ji z veřejného domu a jí pomohl dostat se ze závislosti na pervitinu,“ prozradil kamarád Tamary K. Podle něj může za cizincův malér právě jeho česká přítelkyně. „Vím, že pracuje jako technik a nemá se špatně. Zřejmě v Čechách potkala své bývalé kamarády, dali si nějakou drogu a on to neustál,“ myslí si.

Video  Zfetovaný šílenec se řítil po R10 v protisměru  - /Youtube/
Video se připravuje ...

Blbost, řekl

Sascha po dávce narkotik nasedl do svého bílého nadupaného sporťáku Mitsubishi Lancer Evolution a vyřítil se na silnici. Během jízdy v protisměru způsobil nejméně pět dopravních nehod. Na policii volala i jeho budoucí tchyně, aby před ním varovala. Sascha kvůli droze v těle prodělal infarkt.

V úterý ho z nemocnice policisté převezli k výslechu. Cestou promluvil lámanou češtinou. „Já bych omluvit,“ dostal ze sebe. Na otázku, proč vjel do protisměru na rychlostní silnici, odpověděl pouze: „Blbost.“ Švýcar zůstal po výslechu v policejní cele. Čeká na rozhodnutí o vazbě.

orvet ( 1. června 2011 11:55 )

Že ujížděl 180ti km rychlostí před svatbou s prostitutkou a feťačkou, by se dalo brát jako polehčující okolnost , ale proč proboha v protisměru?!?

olesja ( 1. června 2011 11:28 )

Nezdá se mi,že by utíkal. Asi ujížděl ne? a ještě v protisměru.

egal ( 1. června 2011 08:29 )

tohle ta smažka provedla ve švajcu,tak z basy jen tak nevyleze a s autem se už nesveze,tady si můžou tihle kok oti s nadupanými krámy dovolit vše a pak to uplatit nebo se omluvit,zdejší anarchyland jim to dovolí

crakazasecrak ( 1. června 2011 06:36 )

oba fetáci

crakazasecrak ( 1. června 2011 06:34 )

si měl brát pro.stitutku,kldyby žil kanibal čůro ,tak by se nechal i sežrat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání