Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mirka (22) promluvila o nehodě: Jeli jsme od benzínky a...

Autor: mivrk, Richard Veselý - 
30. května 2011
16:15

Mají se silniční piráti, kteří zřejmě zavinili osudnou nehodu u Slaného, začít bát? Přítelkyně Daniela Ryčla (†25) Mirka Š. (22) se zotavuje ze zranění. A právě ona by se možná mohla stát klíčovou svědkyní při vyšetřování tragédie, při níž 21. května zemřel její přítel. Na její výpovědi bude záležet, jestli budou bezohlední silniční piráti potrestáni, nebo spravedlnosti uniknou. Novinářům ale Mirka zatím řekla pouze to, že si na nehodu nepamatuje.

Mirka, která minulý týden podle informací Blesku prodělala operaci pánve, se díky péči lékařů střešovické nemocnice rychle zotavuje. Z jednotky intenzivní péče už byla přemístěna na ortopedické oddělení. Tam ji skoro denně navštěvují rodiče. Mladé ženě už je po fyzické stránce výrazně lépe, na tragédii si ale zatím nedokáže vzpomenout.

„Na nehodu si nepamatuji. Vybavuje se mi jen to, že jsme vyjížděli od benzinky z mojí práce,“ řekla po telefonu televizi Nova. V nemocnici už za Mirkou podle našich informací byli i policisté a brzy by měla být vyslechnuta.

Policisté se snaží zjistit podrobnosti o nehodě, díky kterým by se jim podařilo silniční piráty usvědčit. „Až to stav poškozené dovolí, policisté ji vyslechnou,“ uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová. Policie také i nadále hledá přímé svědky, kteří by popsali, jak se incident stal.

Přítel zemřel v nemocnici

V souvislosti s nehodou už byl obviněn řidič Nissanu GT-R Igor B. Další šofér, zastupitel Prahy 7 Tomáš Vavřinec, zatím v případu vystupuje jen jako svědek. Oba se v osudný den vraceli po silnici R7 z tuningového srazu.

Podle svědků u Slaného bezohledně a ve vysoké rychlosti předjížděli. Auto Daniela Ryčla a Mirky Š. se podle svědků převrátilo, když se snažili pirátům vyhnout. Oba utrpěli těžká zranění, Daniel později v nemocnici zemřel.

rezacek ( 1. června 2011 10:41 )

Jsou to také svi.ně, ale nevraždí nevinné (alespoň dnes ne), jako ODS, nekradou a netunelujou jako VV (alespoň dnes ne). Jinou alternativu nevidím - poraďte.

letajici_svec2 ( 31. května 2011 16:56 )

letajici_svec2 ( 31. května 2011 16:55 )

krades jako ODS-ak, lzes jako VVyvoleny..a to je ta kraasna zeme zeme komousu domov muuuj..

setug ( 31. května 2011 16:20 )

co pořád řešíte. Ať si děvče vzpomene jak to bylo nebo ne, tomu manekýnovi a zastupilteli s parukou se stejně nioc nestane.

rezacek ( 31. května 2011 15:18 )

To já znám lepší: "čistě oblečený rom,který studuje při zaměstnání".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání