Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Honička pirátů: Mirka (22) bojuje o život

Autor: hoř, mivr, kyc - 
23. května 2011
17:58

VIDEO: Kvůli bezohlednému a nebezpečnému předjíždění zemřel jeden člověk, další bojuje o život. V sobotu se u Slaného na Kladensku předjížděla tuningová auta Nissan GTR. Protijedoucí auto kvůli nim nabouralo, jeho řidič (†26) zemřel v nemocnici, Mirka (22), která seděla na místě spolujezdce, je v kritickém stavu. "Toho chlapa bych zavřela," říká teta zraněné dívky.

Muž, který havarované auto řídil, v nemocnici zemřel, jeho přítelkyně Mirka, která seděla ve voze na místě spolujezdce, bojuje o život. Tragická nehoda se stala kvůli bezohledné honičce silničních pirátů. Podle svědků byli za volentem pražský zastupitel Tomáš Vavřinec a ruský podnikatel Igor B.

Její stav je opravu kritický a my se modlíme, aby to zvládla. Toho chlapa bych zavřela. Je to neskutečné, že někoho takového vůbec pustí na silnice. Zavřela bych ho za to,“ rozčilovala se teta Mirky Zdeňka Štefundová.

Nehodě byl přítomný i zastupitel za Prahu 7 Tomáš Vavřinec (ODS), který na srazu tuningových aut v Panenském Týnci vyhrál závody ve sprintu. Blesk.cz získal jeho fotografii z vyhlašování vítězů. "Nehodu jsem nezavinil, figuruji pouze jako svědek," řekl Blesk.cz v pondělí Vavřinec.

Video  Igor B. a Tomáš Vavřinec na srazu milovníků tuningu  - Youtube.com, foto: Facebook.com
Video se připravuje ...

HLEDÁME SVĚDKY NEHODY U SLANÉHO, OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO POLICII ČR, JE TO DŮLEŽITÉ! JEN TAK MŮŽE BÝT VINÍK TRAGICKÉ NEHODY POTRESTÁN!

petra123456 ( 24. května 2011 14:12 )

Mirunka bojuje statečně, ale až se probudí a zjistí později co se stalo nevim jak jí z toho pomůžeme, protože at budem dělat sebevíc, Dana to nevrátí. Proboha prosim fakt ty lidi co to viděli at jsou všichni proti nim svědčit, ten jeden pan svěděk alespon prozatim. Jenže ty prasata hnusný se z toho vyvlíknou pár telefonátama nebo někam položej vobálku a je to v pr**** .....

bobou ( 24. května 2011 13:02 )

lidé proč se rozčilujete? Co jste si zvolili to máte. Tito "nadlidi" jiní nebudou. Pokaždé, když se něco takového stane, tak si říkám, jak dlouho jim to budeme tolerovat? Kolik dalších lidí ještě bude muset zemřít, kvůli jejich aroganci, bezohlednosti, nabubřelosti? Oni jsou snad nepostižitelní? Copak se opravdu zase nic nestane a další zmařený život zůstane nepotrestán? A proč? Protože se nedokážeme sjednotit a říci svobodně svůj názor. Teď si pár lidí zanadává, pozůstalí a známí vypláčí potoky slz. A je zase vysekají dobře zaplacení právníci.

www.serge.cz ( 24. května 2011 11:02 )

Mirko drž se a vrať se mezi Nás. Chytil bych to UK a dovezl bych ho do Slaného na fotbalové hřiště a přivázal bych mu ruce k brance, pak bych nechal dovést dlažební kostky a pozval bych všechny přátelé Mirky Š. a Dana R. a ukamenoval bych ho je. Jak toho poslance tak toho UK jen machrují a jestli zase dostane ochranou pomoc od státu poslanec, tak tu v ČR pak neexistuje žádný zákon, neměl se co honit a frajeřit, že mají drahá auta způsobilo jejich zavinění tragické nehody. A co ted My?? Jejich přátelé jsme bezradní, nemůžeme pomoci, jen orodovat za spravedlnost.

biggie ( 24. května 2011 09:10 )

Klasika ten primitiv z ods je zastupitel a totální bezmozek,ale chlapec si dobře nakradl,tak co by něco řešil!!přece jde jenom o lidské životy,schovám se za právníka a já nic já muzikant,zase se to zamete pod stůl,protože on přece patří do té vyšší společnosti!!jeho parták špinavej přivandrovalej rusák,to bude určitě další rádoby zlatá mládež!!pořád se tvrdí jak je nasilí hnusné a neetické,ale na tyhle šmejdy nic jiného neplatí,takže pořádně jim rozkopat hlavy,zlomit pár kostí a příště si dají určitě pozor!!zákon tu bohužel neplatí pro každého a furt se krade a krade..takže to chce vyházet ty pijavice z parlamentu,nové volby a znárodnit,všechny kmotry a tuneláře a rozpočet bude určitě v plusu !!!

thimm ( 24. května 2011 09:03 )

Mirku znám od školky a Dana ze základky. Je mi to moc líto, co se stalo a doufám, že to odnesou OBA řidiči. Je na to spousta svědků, kteří tu nehodu viděli. Neni, co řešit, jenže to by to nesměla být zazobaná smetánka, která se ze všeho vyplatí... a když se to hne, tak to stejně bude nějaký směšný trest!!! Mirce přeji hodně štěstí a síly a Danovi tam nahoře hezký život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání