Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Piráti silnic vytlačili osobák ze silnice: Řidič zemřel

Tento Nissan GTR byl na srazu aut v Panenském Týnci. Je podezření, že je zapleten i do nehody na R7
Tento Nissan GTR byl na srazu aut v Panenském Týnci. Je podezření, že je zapleten i do nehody na R7  (Autor: youtube.com)
Autor: ČTK, oj - 
22. května 2011
15:16

Policisté pátrají po řidičích dvou vozidel Nissan GTR červené a bílé barvy, kteří v sobotu večer zavinili nehodu na rychlostní silnici R7 u Slaného na Kladensku a ujeli. Při havárii byli těžce zraněni dva lidé. Jeden z nich později v nemocnici zemřel, řekla dnes ČTK mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Hledaní podle policistů patří mezi účastníky tuningové akce, která se konala v Panenském Týnci na Lounsku. Jejich sportovní vozy se na českých silnicích nevyskytují příliš často. Podle Novákové jich je v Česku maximálně několik desítek a pro policisty by neměl být problém najít jejich majitele. "Řidiči se vzájemně riskantně předjížděli a ohrozili protijedoucí vozidlo značky Renault Twingo, v němž cestovali muž a žena," popsala Nováková.

Řidič osobního auta strhl řízení, aby se vyhnul čelnímu střetu a jeho vozidlo skončilo na přilehlé stráni na střeše. Podezřelí z místa nehody ujeli. Oba těžce zraněné záchranáři převezli do pražských nemocnic. "Šestadvacetiletý řidič v nemocnici později zemřel," upřesnila Nováková. Dvaadvacetiletá spolujezdkyně je podle mluvčí stále v kritickém stavu.

Tuning party se v Panenském Týnci konala od pátku do soboty. Sjíždějí se na ní majitelé aut, která si různě upravují. Své sériově vyráběné vozy například vybavují výkonnými motory, různými doplňky a upravují jejich karosérie i interiéry.

HLEDÁME SVĚDKY NEHODY U SLANÉHO, OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO POLICII ČR, JE TO DŮLEŽITÉ! JEN TAK MŮŽE BÝT VINÍK TRAGICKÉ NEHODY POTRESTÁN!

azorek ( 28. května 2011 00:47 )

Souhlas se silvaji,s nbcz už mám stejnou zkušenost.On je snad na ty hnissany nějak vysazený či co.

petrpavel2 ( 23. května 2011 11:04 )

To je výborný nápad - policie by měla zakoupit minimálně 10 letadel a 5 stíhaček, aby mohla včas zakročit proti podobným pirátům. Pan Dalík jistě zprostředkuje nějaký velmi výhodný nákup, případně pronájem. Rád bych mu u toho za pouhé 1% jeho provize držel tašku, podával pera, cokoliv. Spolehlivost a diskrétnost zaručena

sakra ( 23. května 2011 10:33 )

To je zase pro policii neskutečný oříšek. Zastupitel a člen ODS, proto trvá tak "dlouho" vypátrání těch aut jako kdyby jich jezdilo nejméně 100.000 jako škodovek.

nasranyovcan ( 23. května 2011 00:49 )

Skoro bych řekl, že jsi jeden z těch sráčů, když se tím tak náramně bavíš, měli by se ti kouknout na zoubek. Kdyby v tom vytlačeném autě natáh brka tvuůj brácha asi bys jinak blekotal.

sylvaji ( 22. května 2011 23:54 )

Ty jsi fakt debža.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání