Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Mluvili jsme s pirátem č. 2222: "Mám zničený život!"

Autor: Veronika Pukačová, Kateřina Kycltová, Krvs - 
6. ledna 2011
05:00

Dál brázdí silnice v luxusních vozech s protekčními espézetkami, kdykoli může zase sešlápnout brzdu a ohrozit tak životy jiných řidičů. Včera v jednom ze svých sporťáků přijel i do sídla své firmy! Řeč je o nyní nejznámějším pirátu silnic Alešovi Trpišovském (43). Blesk se s ním pokusil mluvit.

„Nechte mě být. Mám zničený život. Mně i mé rodině vyhrožují. Nechci to už rozebírat!“ To byla slova Aleše Trpišovského, když vyšel ze sídla své fi rmy HRBS. Blesk po muži známém jako »pirát 2222« chtěl objasnit některé okolnosti jeho nehody minulý týden. Trpišovský nakonec slíbil, že se ve čtvrtek ozve, nastartoval sportovní nissan a zmizel ve tmě.

Trpišovský zřejmě rychlá auta miluje. „U jeho firmy stále vídám krásná a drahá auta. Výjimkou není ani ferrari,“ svěřil se Blesku muž, který pracuje v blízkém okolí Trpišovského developerské firmy, a piráta tak potkává. Blesk se včera pokoušel spojit i s jeho sekretářkou, která s ním v době bouračky jela. Ta se ale ve firmě buď nevyskytuje, nebo se dává vytrvale zapírat.

Zbrklost se vymstí

Zbrklost policie, která státnímu zástupci předala nedopracované usnesení o zahájení trestního stíhání, se teď může vymstít. Státní zástupce musel případ vyšetřovatelům vrátit a odmítl Trpišovského obvinit. Policie už odmítá mluvit, opatrnější je i státní zástupce. V úterý prohlašoval, že došetření bude trvat pár dnů.

„Jsme stále ve fázi nového prověřování. A dřív než za měsíc to hotové nebude,“ uvedl včera Tomáš Milec, který v roli státního zástupce prosadil u soudu pět let vězení pro dalšího piráta z D1 Luboše Lacinu.

rezacek ( 23. května 2011 09:29 )

Zaplaťpánbůh.

janedo ( 9. ledna 2011 18:02 )

.....

vampireheart ( 7. ledna 2011 05:27 )

Jojo, mas naprostou pravdu,ten se poved. Ja uz to psal na jine diskuzi - at si frajer vybere za volantem poradnyho chlapa a vybrzdi ho, at to zkusi. Ja vizt svoji rodinku a ohrozit mi ji, okamzite beru situaci do svych rukou, na policajty kaslu. A frajirek by dojezdil, za to rucim, videl by, jakyho umim chytit nerva zase ja.

vampireheart ( 7. ledna 2011 05:24 )

Neni lepsi pro tyhle pripady posuzovat vec jednoduchou formou - auto bylo pouzito jako zbran, proto minimalne pokus o ublizeni na zdravi, po zvazeni vsech okolnosti by mohlo dojit k tezkemu ublizeni na zdravi, pripadne ke smrti a kdyz clovek tohle udela z pohnutek stejnych jako tenhle blbounek, jednoznacne pokus vrazdy. A pokus je kvalifikovan stejne jako dokonany trestny cin. Takze vec jednoducha...az na otazky zkorumpovatelnosti vysetrovatele-statniho zastupce-soudcu, ale to je jina kapitola...

libor123 ( 6. ledna 2011 22:40 )

Citroenek tady takovéto úvahy jsou úplně scesty. Podívej když pojedu po dálnici a někdo mě vletí do pruhu, tak samozřejmě se budu snažit brzdit a probliknu ho dálkovejma. Potud je to v pořádku. Ale nebudu na něj najíždět a nebo ho nepředjedu a nezabrzdim. To je zhovadilost kterou bych trestal odebráním řidičáku na fleku a hotovo. A takovejch frajírků je dost. A mě se tohle to taky několikrát stalo. Tak že chlapče mluv k tématu a ne s cesty.

Zobrazit celou diskusi