Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Piráta č. 2222 vyhodil táta z domu!

Toto je dům, kde bydlí rodiče piráta č. 2222 Trpišovského. Sem už se nesmí vrátit.
 (Autor: David Malík, Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
5. ledna 2011
14:06

Otec piráta dálnice Aleše Trpišovského o něm už nechce ani slyšet… Stanislav Trpišovský (72) ze Sázavky na Havlíčkobrodsku syna prý neviděl už několik let. Rozešli se ve zlém. „Aleše tady rozhodně neschovávám. Ať si vylíže, co si nadělal, je už dost starý,“ řekl bez okolků včera zpoza plotu svého domu Stanislav.

Blesku Stanislav Trpišovský řekl, že na počátku konfliktu mezi otcem a synem byla stavba rodinného domu Alešova bratra. „Nechtěl nám nikdy pomáhat. Vymlouval se, že přijel domů na víkend odpočívat. Tak jsem mu řekl, ať se sbalí a táhne,“ mávl rukou starý muž. „Nevím, kde žije, nevím, co dělá,“ krčí bezmocně rameny. „O tom jeho průšvihu jsem slyšel. Chce se pořád předvádět. Nevím, proč to dělá. Takových konfliktů už měl více,“ dodává muž, kterému se prý včera z havlíčkobrodské nemocnice vrátila manželka.V osudný den prý Aleš Trpišovský po dálnici za matkou do nemocnice opravdu jel.

Sousedé: Je to gauner!

Ani sousedé ve vsi o muži, který na dálnici ohrožoval životy jiných, nemluví pěkně. „Gauner! Světák, který se sem odmala nehodil. Praha, to bylo město pro něho. Stavěl tam někde baráky na klíč, ale pak někam zmizel. Vejtaha!“ nechala se slyšet jedna ze sousedek.

hd22 ( 7. ledna 2011 13:35 )

já zas jezdím jako Shrek

miriam ( 7. ledna 2011 10:18 )

Je zajímavý, že když se někomu ze vsi nevyvede synek, tak ho rodiče vykopou z domu do Prahy... a pak zbytek republiky nadává, jací jsou PRAŽÁCI de.bi.lo.vé Tak co s těma náplavama, co nám tu kazí pověst?

gogo ( 6. ledna 2011 16:31 )

Každý z nich by ale měl za to platit.... Dříve, než někdo nevinný kvůli nim zaplatí životem...

zlatarybka01 ( 6. ledna 2011 10:46 )

delone, nora20 měla o vánocích pravé francouzké vínko, 2 lahvinky, špatně čteš

bobina ( 6. ledna 2011 09:08 )

v tom to není,někdy je snaha marná!

Zobrazit celou diskusi