Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

"Pirát č. 2222": Za agresivitu už měl sedět!

Značka 2222 hovoří o tom, že Aleš T. na sebe rád upozorňuje
Značka 2222 hovoří o tom, že Aleš T. na sebe rád upozorňuje  (Autor: PČR)
Autor: jos - 
2. ledna 2011
19:43

NEDĚLE 2. 1. - Má drahé auto s kmotrovským číslem končícím na 2222 a myslí si, že může všechno. Řeč je o Alešovi T. (43), který na D1 ohrožoval dva řidiče, jejichž jízda se mu nezdála! V jednom případě to skončilo i havárií! Policie piráta dopadla, hrozí mu 5 až 12 let vězení. Dnes (v neděli) TV Prima uvedla, že muž měl za podobný manévr jít už jednou za mříže. Pomohla mu náhoda.

Aleš T., který pracuje jako vrcholový manažer ve stavebnictví, už jednou udělal podobně agresivní manévr. Měl jít tehdy do vězení, ale pomohla mu náhoda - dostal milost prezidenta republiky.

Televize Prima také vypátrala muže, kterého Aleš T. v minulosti ohrozil. "Udělal to tehdy úplně stejně, jako teď. Zprava mě předjel, nacpal se přede mě do levého pruhu a prudce zabrzdil," popsal šokující taktiku nebezpečného piráta muž, který měl štěstí, že setkání s mercedesem státní poznávací značky 2222 vůbec přežil.

Viděli jste, jak se nehoda stala? Znáte řidiče vozu, který do auta A. Trpišovského narazil? Ozvěte se na tip@blesk.cz

Hrozí mu až 12 let

Středočeští policisté piráta zadrželi ve středu. Nebezpečnou jízdou ohrožoval ostatní řidiče a způsobil nehodu na brněnské dálnici D1. V bílém terénním Mercedesu s SPZkou zakončenou na 2222 si hrál na pána silnic a vesmíru.

Nejdříve podle policejní mluvčí Soni Budské řádil mezi 15. a 20. kilometrem dálnice D1 ve směru na Brno. Zřejmě se mu nelíbil styl jízdy cizího auta v levém pruhu, a tak na něj začal dotírat. "Předjel ho pravým jízdním pruhem a když se opět zařadil do levého pruhu, začal vytrvale a prudce brzdit tak, že donutil řidičku zcela zastavit v nejrychlejším pruhu dálnice," popsala Budská. Druhý macho pokus piráta skončil havárií O několik kilometrů dál na 30. kilometru dálnice podle Budské agresivní řidič stejnou situaci zopakoval. Řidič pomalejšího auta podle Budské v tomto případě nestačil včas zabrzdit a havaroval. Pirátovi hrozí pět až 12 let vězení.

gogo ( 4. ledna 2011 20:06 )

Přesně tak ! To by mělo být veřejně známé. Aby alespoń všichni věděli jaké jméno má prodejná *** - justice...

e.44 ( 4. ledna 2011 00:39 )

drfe5 měl pravdu. Jseš pitomec. A ještě v tom máš bordel. K tý gestikulaci došlo mezi Trpišovským a řidičem, kterýho se snažil vyškolit o pár kilometrů dřív a který to zázrakem ubrzdil, ne mezi ním a tím, který to neubrzdil.

alpi ( 3. ledna 2011 22:22 )

pitoma jsi zrejme ty! vsichni tady resime neco o cem mnoho nevime. Kazdopadne jsme neohleduplni ridici a vetsina z nas si vynucuje pravo, prednost a to prinasi problemy. Prohledl jsem si dnes krimi plus, kde se k pripadu vyjadroval udajny vinik. panove mezi sebeou gestikulovali - urazeli se a podobne, jeden za 20 a druhy bez dvou za 18. je to proste to co rikam jsme neohleduplni a vynucujeme si pravo. rikám jezdi se vpravo na tom nic nezmenis, a pokud se neumis zaradit vcas tak nepredjizdej!!!!! - zvolni a jed v bezpecnem pravem jizdnim pruhu a neohrozuj ostatni pitomo!!!! nikdo ti neudela mysku, kdyz tvuj styl jizdy bude citelnej a budes se spravne radit do tveho pruhu pitomo

bobou ( 3. ledna 2011 14:20 )

Bohužel jestli nemáte svědky, nebo fotografie alespoň na mobilu je to k ničemu. Protože takhle se bude ten dotyčný obhajovat, že je to výmysl.

bobou ( 3. ledna 2011 14:16 )

Zřejmě ještě k těm policistům co tuto nehodu vyšetřovali, nepřišel ten jejich výtečný manuál, jak se chovat k účastníkům dopravní nehody a jak postupovat od A do Z. Ale je dobře, že máme tak aktivní čtenáře, kteří rádi pomohou v pátrání totožností tohoto a i doufám dalších podobných darebáků. A zadarmo!!!

Zobrazit celou diskusi