Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pirát z D1 promluvil: Nikomu jsem nechtěl ublížit!

Luboš lacina je vyšetřován pro podezření z apokus o ublížení na zdraví. Hrozí mu až 12 let vězení.
Luboš lacina je vyšetřován pro podezření z apokus o ublížení na zdraví. Hrozí mu až 12 let vězení.  (Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan, TV Prima)
Autor: INT, val - 
12. dubna 2010
20:28

V České televizi promluvil v pondělí muž, který svým manévrem na dálnici D1 málem zabil řidičku mazdy. Řekl, že udělal chybu při předjíždění a veřejně se omluvil.

"Omlouvám se, nejednalo se o úmysl, nikomu jsem nechtěl ublížit ani nic poškodit," uvedl v ČT Lacina.

Dále sdělil, že pokud by měli ti lidé zájem, tak je ochoten se jim omluvit a nahradit škodu.

Lacina je v současnosti vyšetřován pro podezření za pokus o ublížení na zdraví, v případě usvědčení mu hrozí až 12 odnětí svobody.

Video Záznam hovoru svědka nehody se záchrannou službou - PČR, Záchranná služba středočeského kraje
Video se připravuje ...

Podle řidičky se Lacina choval velmi agresivně. V momentě, kdy začala předjíždět kamion, objevil se za ní Lacina s černým superbem. Kvůli jejímu manévru musel patrně přibrzdit. To ho rozčílilo natolik, že na ni nejprve blikal, troubil a také sprostě gestikuloval. Nakonec na ni najel z boku a sestřelil ji z vozovky!

Vyděšená řidička mazdy strhla volant, vyletěla do vzduchu, několikrát se převrátila a dopadla do pole vedle dálnice! Řidič po několika metrech zastavil a podle svých slov zavolal posádce havarovaného vozu sanitku. První hovor, který na pohotovostní lince dispečeři zaznamenali, to ale zřejmě nebyl.

jana95 ( 13. dubna 2010 21:17 )

Trestný čin z toho neudělají ani náhodou, ale na 10 let bych mu zakázala řídit auto, když udělal tak nebezpečný manévr a ohrozil lidský život. Seberte skorovrahovi jeho zbraň, ať nemůže čin zopakovat.

lea61 ( 13. dubna 2010 15:45 )

Gratuluji rodičům piráta Laciny, jako ho slušně a mravně vychovali. Hlavně kladli důraz na ohlednost a sociální přizpůsobivost. Když se nestydí váš syn, stydíte se alespoň vy?

georg-stuttgart ( 13. dubna 2010 15:01 )

muj nazor je ten- dostane -li se Lacina pred soud, v miste sveho bidliste, kde je znam jako podnikatel a manazer, a take clenem politicke strany, tak rosudek soudu bude dalsim vismnechem pro radove opcany, jasne tim daji najevo,ze spravedlnost se jen kupuje, a prodava, za penize,tento sistem justice a organu v restnim rizeni je zazitej v cesku us po desetileti, nevjerim tomu, zeby Lacina byl souzen, je to bohaty clovjek, tak ze to co chce si koupi, a nikdo proti tomu nic neudela, takovejch lidi jako je Lacin je v cesku na tisice,a radovi opcan s tim nic nenadela, poctivost a slusnost se v cesku davno nenosi,

monjja ( 13. dubna 2010 14:30 )

Chyba při předjíždění? Tebe měli rodiče utřít a udělat někdy jindy...Se zamysli debile, co ti leze z huby...Já bejt tou ženskou, cos sestřelil, tak se ti postarám o "zábavu", to jsi ještě nežral...už přestaň s tou falší a chovej se jako chlap!!! Dospělej člověk dokáže přiznat, že něco proved, ty jsi horší než malej harant. Na takovýhle omluvy ti sere Bílej Tesák, doufám, že shniješ v kriminále a tobě podobní taky...

qqqq ( 13. dubna 2010 12:04 )

V tomto státě policie "neprokáže" úmysl v kauzách ve kterých jde o miliardy . Byl by zázrak kdyby pirátovi z D1 ti samí policisté jeho úmysl nabourat pomalejší vozidlo prokázali. Tohle by snad nebyl trestný čin i ve státě kde policie normálně funguje. Tento trestný čin policqajti vyřeší obvyklým závěrem " VĚC ODKLÁDÁM" , případ se nedostane ani ke státnímu zástupci natož k soudu. Nezapomeňte kde žijeme .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání