Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

To je on! Šílený řidič z D1 obviněn!

Autor: Jan Doležal - 
7. dubna 2010
07:52

Silniční pirát je obviněn! Neohrožený řidič černého superbu Luboš L. (40) »sestřelil« z dálnice D1 řidičku mazdy, protože ho zdržovala v jízdě. Ve středu ho dokonce už vyslýchali středočeští kriminalisté.

A vyšetřovatel ho hned obvinil z pokusu o těžké ublížení na zdraví. Silniční pirát může strávit ve vězení až 12 let. K případu se nechtěl zatím vyjádřit ani jediným slovem.

Nehoda se stala 22. března ráno. Řidiče černého superbu ze Zlínska rozzuřilo, že musí na dálnici přibrzdit kvůli řidičce mazdy, která předjížděla kamion. Nejdřív blikal, troubil, ukazoval vztyčený prostředník, a pak začal na mazdu najíždět. Šokovaná řidička strhla prudce řízení, auto vyletělo do vzduchu, několikrát se převrátilo a skončilo v poli u dálnice. Žena a její přítel vyvázli naštěstí jen s odřeninami, ale s obrovským šokem.

Video Primitivní řidič vytlačil auto z dálnice - TV Prima
Video se připravuje ...

Středočeští kriminalisté vyslýchali včera viníka nehody za přítomnosti jeho advokáta několik hodin. „Muž byl obviněn z pokusu o trestný čin těžkého ublížení na zdraví a hrozí mu až 12 let vězení. Vyšetřován bude na svobodě. Kriminalisté zajistili i Škodu Superb. Automobil budou prohlížet naši technici a znalec z oboru zkoumání motorových vozidel,“ potvrdila Blesku Soňa Budská ze středočeské policie. Případ dozoruje krajské státní zastupitelství.

kakamilek ( 12. června 2010 10:03 )

Tak to už aby pani řidička šetřila na Superba pro pana poškozeného,neboť v Kocourkově se vina posuzuje dle finančního konta.Pak mohou páni obhájci používat auta od BMW výše,stavět si rodinné paláce a brázdit světová moře na luxusních jachtách.

rimirimi ( 21. dubna 2010 15:41 )

super názor a to je to napsaný ještě slušně.Je to tady na hovno taky mně to tady už sere jen se lidi nebojte a nespěte posledně ten spánek trval moc dlouho už jste zapoměli?A horší si troufnu říct že tío nebylo a to už je co říct.Ten sráč z toho superbu by měl dostat 15 let minimálně a doživotní zákaz řízení on si to potom každej rozmyslí.Představte si že nedostane žádnej trest a až pojede někam vaše dítě, taťka mamka nebo babička a potká na dálnici podobnýho ***a mohlo by už být pozdě.Přece nebudete věřit tomu že ten zkurvenec nechtěl.Už dávno nevěřim v týhle posraný zemi na spravedlnost a ty magoři co nám velej to nezachráněj.Vážně přemýšlim o tom že z týhle země zasraný země odejdu je mi z tohodle systému na blití.Nazdar

arcaben ( 10. dubna 2010 17:49 )

Jóóó,uklouzla mu levá hemisféra o pravou!!No fiat,tohle nemyslíš vážně,že ne??!!

romariozl ( 10. dubna 2010 17:09 )

Tomu hajzlovi bych polámal kosti,zavřel na 10 let, zbavil svéprávnosti a nařídil doživotní psychiatrické léčení. Ti co ho obhajují si asi nedokáží představit kdyby tam seděla třeba jejich žena nebo přítelkyně co by pak na to říkaliu kdyby ju sestřelili.ale v našem státě bych se nedivil ničemu, ještě po ní bude chtít uhradit opravu svého auta a vyvázne bez trestu parchant.

agent ( 10. dubna 2010 16:52 )

ano, bežně takto klouzají desítky aut denně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání