Nemá jistě smysl opakovat informace, které Blesk.cz o Trpišovském přezdívaném Pirátem 2222, přinesl. Tohle je příběh totálně nevyrovnaného a dost hloupého seladona, který možná zažívá nadcházející krizi středního věku.

Anebo jej přeceňuji – možná tento generální ředitel jisté stavební firmy, jehož vozy mají mafiánských kmotrů hodná čísla espézetek, je jen zamindrákovaný, o to víc arogantní, v důsledku militantní a tudíž nebezpečný chlap. Zatím mu jeho hry na machra prošly, ale teď mu za bezohlednost na silnicích hrozí kriminál...

Realita versus image

Bunda z berana, kostkovaná šála, standardní džíny i boty. Pánská kabelka, které se za totáče říkalo buzertaška – stylista Dušan Chrástek ji označil za pravý model od Vuittona čítající čtrnáct tisíc korun. Já bych o pravosti – pokud mohu usuzovat z fotky – pochybovala.

Monogram LV nikdy není takhle žlutě okrový, ale béžový. Kůže je na snímku příliš lesklá, hnědá příliš výrazně čokoládová. Klasika monogram od LV je z jemně reliéfní matné kůže, nikoli z lakované usně! Rozhodně tohle podivné pánské psaníčko nemá nic společného s kolekcí pro muže 2009 Monogram Masassar, kde je klasická temně hnědá kombinovaná s akcentem ebenové kůže a kovové akcenty jsou zde stříbrné. Tohle bych viděla na Thajsko, Egypt a jim podobné turistické destinace. Možná se mýlím, možná snímek klame, nicméně tohle není v kauze Trpišovský podstatné, ovšem celkovému dojmu o něm nahrává. Tento hezoun se nejspíš nikdy nevyrovnal s faktem, že je klukem z venkova.

Fotogalerie
4 fotografie

Psychiatr jako pojistka?

Trpišovský je muž, jehož by řada žen označila za fešáka. Chlapíka, jehož sex-appeal luxusní auťák zvyšuje. Ráno si na oholenou tvář nanese toaletní vodu od Bosse a vlasy (ještě neplešatí) zkrotí gelem. Takhle dozadu je nosí v mafiánských trhácích Al Pacino... Ve vesnici, kde Aleš Trpišovský vyrůstal, nazývají místní Piráta 2222 gaunerem. Světákem, který se už jako kluk odlišoval od místních. Odlišuje se i dnes – který generální ředitel má stálou adresu na Obecním úřadě?

Trpišovský si zkrátka hraje a teď nejspíš neví, kudy kam. Jeho výpovědi se různí a nahrávají dojmu, že jde o schizofrenika. Teď dokonce Aleš Trpišovský navštívil psychiatrickou ambulanci. Navíc v doprovodu půvabné blondýnky, která také pomoc potřebovala. Biják fantóma silnic Trpišovského dostal romantickou polohu. Co ještě převede, co ještě bude následovat v jeho céčkové akční grotesce?