Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Majitel červeného Nissanu GTR: Já mám alibi!

Autor: jos, Kšim - 
23. května 2011
14:09

Na srazu tuningových aut v Panenském Týnci byly dva červené Nissany GTR. Jeden z nich se podle svědků zapletl do nehody na silnici R7, při které zemřel řidič Renaultu Twingo. První červený Nissan patří pražskému zastupiteli Tomáši Vavřincovi (ODS). Druhý červený Nissan GTR vlastní Tomáš Soukup ze společnosti Forced Racing. Poskytl nám rozhovor, ve kterém uvedl, že v době, kdy k nehodě došlo, byl už doma. Má na to i alibi, vezl z akce hostesky.

Tomáš Soukup je jednatelem společnosti Forced Racing. V Panenském Týnci se účastnil tuningového srazu. "Odjížděli jsme asi v 16:45, po 16. hodině už lidí ubývalo, sklidili jsme stánek a jeli," uvedl ke své účasti na srazu Soukup.

"Vezl jsem do Prahy hostesky, po 17. hodině jsem už byl doma na Butovicích," doplnil Soukup. K nehodě podle policie došlo kolem 18. hodiny.

"O nehodě jsem se dozvěděl z internetu, pak jsem sám volal na policii a spolupracuji s ní," dodal Soukup. S Vavřincem se na srazu setkal. "Viděl jsem ho poprvé v životě, před tím jsme se neznali," uvedl.

Vavřinec: Figuruji jako svědek

V pondělí odpoledne jsme se s Vavřincem dokázali spojit, o nehodě ale mluvit nechtěl. "V kauze figuruji jako svědek, více říkat nebudu. Jsem právník, zatím postupuji sám, více vám řekne policie, děkuji," uvedl Vavřinec.

HLEDÁME SVĚDKY NEHODY U SLANÉHO, OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO POLICII ČR, JE TO DŮLEŽITÉ! JEN TAK MŮŽE BÝT VINÍK TRAGICKÉ NEHODY POTRESTÁN!

schmid ( 23. května 2011 19:22 )

s jeho tučným kontem je to v podstatě jasné.Páni vyšetřovatelé,už nyní jste v ....

gogo ( 23. května 2011 18:28 )

Všichni budou mít alibi, všichni budou mít dobré advokáty, všichni budou nevinní... Pokud se ale veřejnost v tomto případě důsledně a rázně neozve, aby zamezila dalšímu zametání pod koberec, pak těmi mrtvými může být příště každý z nás. Protože beztrestnost dává darebákům na silnici stále více zelenou. A nám smrt ...

setug ( 23. května 2011 18:27 )

má pro to, že od nehody zbaběle ujel?

andrea68 ( 23. května 2011 18:05 )

Dobře, ale to jsou pořád dva s červenými auty a ten s bílým se už nehledá? Protože podle toho je jeden majitel červeného svědek a druhý majitel červeného auta jedním ze dvou účastníků. Zbývající majitel bílého auta je tedy 2. účastníkem nehody. Jestli to bude dělat žalobkyně Hercegová, tak mají pánové velkou naději na beztrestnost.

dobrotka ( 23. května 2011 18:00 )

Jeden [zastupitel] byl jenom jako svedek a druhy - ten ma "nezvratitelne aliby!! Myslim, ze policie uz nema co vysetrovat Nebyl to NIKDO! Tohle bude dalsi ostuda policie a justice!!!!!!! Aco se bude dit? VUBEC NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání