Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slovenský ministr je pirát: Jel po dálnici 200 km/h!

Video se připravuje ...
Autor: jaj, cas.sk - 
14. června 2011
12:45

VIDEO: Černé nablýskané auto se řítí po dálnici rychlostí téměř 200 km/h. Tímto pirátem však není obyčejný spěchající nabubřelec, ale sám slovenský ministr obrany Ľubomír Galko! Ten se dříve chlubil, že nepoužívá majáček k přednostní jízdě.

Slovenský ministr obrany se musí vylízat z pořádného průšvihu. Někdo ho natočil, jak ve své vládní limuzíně sprintuje po dálnici rychlostí blížící se 200 km/h. Řidič nového mercedesu se ho rozhodne stíhat a musí pořádně šlápnout na plyn. Přitom kontroluje tachometr, který v jednu chvíli ukazuje asi 190 km/h. Ministrovo auto však nadále upaluje kupředu.

Video zveřejnil bývalý ministr vnitra Robert Kaliňák, který tak chtěl upozornit, že Galko není takový svatoušek, jak tvrdí. Ministr obrany prohlásil, že majáček na autě, který mu dává přednost, použil jen dvakrát. Nahrávka pochází prý z 5. května a ministr spěchal na tiskovou konferenci.

Galko: Sledují mě! Kaliňák: Trapné výmluvy

Galko se snaží případ smést pod koberec a navíc celou věc překroutit na skandál sledování politiků. "Na videu je jasně vidět, že nahrávající vyčkával v pravém jízdním pruhu. Natočil svůj tachometr a poté, co ho předjelo vládní auto, za ním vyrazil a dále ho natáčel," prohlásil Galko.

Kaliňák, který video zveřejnil, je k ministru obrany nekompromisní. "Ano, pana ministra sleduje paralelní tajná služba, jejímiž členy jsou všichni občané Slovenska. Je to trapný pokus odvézt pozornost od toho, že byl v přímém přenose usvědčen ze lži a šílené jízdy," řekl Novému Času Robert Kaliňák.

pattapuf ( 14. června 2011 17:56 )

On ho nestíhal, on tak jel a naprášil ho, protože prohrál. Na Slovenskz se takhle jezdí normálně.

kacota ( 14. června 2011 16:39 )

ja som taká socka, jak ty inteligent...

daniela111 ( 14. června 2011 16:33 )

On má teraz iné problémy - zistiť, kto ho natrel ... a najlepšia obrana je útok. A vy asi neviete, že za jazdu je zodpovedný šofér a nie minister. Tak sa bránia všetci vládni činitelia. Myslela som si, že šofér je zamestnanec a ak mu vládny činiteľ povie, že má dodržovať predpisy, tak ich dodržuje. V opačnom prípade by som čakala okamžitú výpoveď. Takže tak je to na Slovensku.

bijecsocek ( 14. června 2011 15:54 )

Socko K.okoto, zalez do kotáru a nesomruj se do zádního světa)))))))

bijecsocek ( 14. června 2011 15:53 )

***o, zalez do kotáru a nesomruj se do zádního světa)))))))

Zobrazit celou diskusi