Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jestli zmizí, takhle vypadalo, vtipkoval pasažér z letadla sestřeleného nad Ukrajinou

Autor: lm - 
17. července 2014
20:11

Tušil pasažéř zkázu a smrt? Před jednou z největších leteckých katastrof jeden z cestujících letu smrti dal na Facebook fotku letadla a dopsal komentář, ze kterého mrazí.

"Jestli zmizí, takhle vypadlo," napsal jeden z cestujících u snímku letadla pořízeného krátce před startem z amsterodamského letiště Schiphol, který následně napostoval na facebook. 

Uživatel Cor Pan tak zřejmě narážel na tragédii, která se stala 8. března. Při ní se ztratilo letadlo Malajsijských aerolinek po startu z Kuala Lumpuru na trase do Pekingu a navzdory rozsáhlému pátrání po něm zatím nebyla objevena ani stopa.

Cor Panovi kamarádi se k vtipkování na facebooku rychle přidali a přáli mu šťastnou cestu. Jakmile se ale objevila zpráva, že spadlo další letadlo prokletých aerolinek, začali fotku zběsile komentovat. Pořád doufali, že Cor fotil jiný stroj společnosti než ten, který byl nad Ukrajinou sestřelen.

Po několika minutách bohužel přišla krutá zpráva. "Vyšlo najevo, že můj bratranec Cor byl právě v tomto letadle," napsal jeho příbuzný. Podle dalších komentářů byl s mužem v letadle také jeho přítelkyně. "Odpočívejte v pokoji, Core a Neeltje," píšou totiž kamarádi. Pár zřejmě cestoval do jihovýchodní Asie na dovolenou.

Video  Drsné záběry z místa neštěstí: Sem dopadl sestřelený Boeing!  - BLESK.TV
Video se připravuje ...

cobolotobolo ( 18. července 2014 10:11 )

by ma zaujimalo, ci mu ten humor ostal az do konca

zemekf ( 18. července 2014 09:10 )

ono je to vlastně fuk Ten břidlicový plyn pod východní UA //o který asi jde// radioaktivní nebude a to je to hlavní, že

zemekf ( 18. července 2014 09:07 )

no nic no, co bylo, je tam válka, občanská válka, ,,separatisté,, se brání, brání se proti /mmj/. i výrokům Tymošenkové, že by se na tu rusky mluvící ,,verběž,, měly použít jaderné zbraně ---- už vám to došlo ???? A neříkejte, že si ten výrok nepamatujete )))))) PS také se povídá, že si to spletli s letadlem ve kterém letěl Putin a celé ruské načalstvo !!! Kdo ví co na tom je, co je kde pravdy, my, víme prd ;-) Je jasné, že mlžit bude každá strana ............. Je to totiž průser a průser hlavně všech majitelů aerolinek, protože směrovat civilní letadla nad válčící území - može enom magor. http://24smi.org/news/17356-istochnik-v-rosaviacii-celyu-rakety-mog-byt-samole.html

atakdale ( 18. července 2014 08:33 )

no vy jste kkti co by jako kdo tušil? dělal si prču z toho, že když zmizí letadlo, nikdo ho nenajde a šup sem se strašlivým článkem... předtucha smrti impotenti

antikaprik ( 18. července 2014 07:52 )

Dúfam, že nemáš pravdu, ale aj toto je silná káva.

Zobrazit celou diskusi