Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž, který dal povel k sestřelení letadla: Igor Strelkov! Terorista mezinárodního formátu

Autor: šim - 
18. července 2014
12:56

Pro Moskvu obsadil Krym, držel rukojmí z řad členů OBSE včetně jednoho Čecha a teď zřejmě z nebe sestřelil civilní letoun Malajsijských aerolinií se 295 lidmi na palubě. Všechny stopy vedou k plukovníku Ivanu Girkinovi, jehož bojové jméno zní Ivan Strelkov.

Bývalý plukovník ruské armády a bývalý důstojník vojenské rozvědky Ivan Girkin (43, číslo pasu 4506460961) je jedním z nejmocnějších separatistů, který se po vyhlášení samozvané Doněcké lidové republiky stal ministrem obrany. Podle zjištění ukrajinských a amerických bezpečnostních složek byl Girkin členem speciální jednotky zřízené přímo prezidentem Putinem.

Jakého důkazy Girkina alias Strelkova usvědčují?

1. Radoval se ze sestřelení letadla

Na svých webových stránkách VKontakte (ruská obdoba Facebooku) ve čtvrtek vyvěsil záběry černého kouře, který na mobilní telefon natočili separatisté, a oslavoval sestřelení letounu. V té chvíli se totiž stále ještě domníval, že bylo sestřeleno ukrajinské vojenské letadlo Antonov AN-26. Ve skutečnosti však bylo sestřeleno třikrát tak velké civilní letadlo s třemi stovkami lidí na palubě.

První foto z místa tragédie pořídili proruští rebelové. Na Ukrajině havarovalo malajsijské letadlo letící z Amsterodamu do Kuala Lumpur První foto z místa tragédie pořídili proruští rebelové. Na Ukrajině havarovalo malajsijské letadlo letící z Amsterodamu do Kuala Lumpur | Twitter.com

2. Rebelové mu volali po sestřelení

Ukrajinská tajná služba se domnívá, že Girkin je jedním z mužů na zveřejněné nahrávce mezi muži, jež jsou známi pouze pod přezdívkami Major a Grek. V telefonu jeden druhému oznámil sestřelení letadla a také to, že se jednalo o civilní letoun.

3. V noci přijel do místa havárie

Podle posledních informací ukrajinské rozvědky Strelkov-Girkin v noci přijel do obce Snižne kvůli situaci s malajsijským boeingem. V noci odpalovací zařízení Buk, ze kterého odpálili rakety, převezli na ruské území, kde ho nejspíše zničí.

Konvoj s tanky, obrněnými transportéry a tahačem, který vezl protiletadlový systém BUK byl patřen nedaleko Doněcku Konvoj s tanky, obrněnými transportéry a tahačem, který vezl protiletadlový systém BUK byl patřen nedaleko Doněcku | Twitter.com

Kdo je Ivan Girkin/Strelkov

Až do nedávna žil se svou ženou a dětmi v malém panelákovém bytě v na moskevském sídlišti. Ve svém volném čase se zajímal o historii a s kamarády se účastnil rekonstrukce bitev. Před vstupem do armády v roce 1993 studoval historii. Účastnil se bojů v Bosně a Herzegovině nebo v Čečensku. Ukrajinský ministr vnitra Anton Geraščenko ho označil za teroristu mezinárodního formátu.

Video Stroj na smrt: Takhle se Putin chlubil raketami, které zabily 298 lidí! - Reuters
Video se připravuje ...

Video Drsné záběry z místa neštěstí: Sem dopadl sestřelený boeing! - BLESK.TV
Video se připravuje ...

 

cid2000 ( 30. července 2014 14:36 )

Jedna střepina má stejnou kinetickou energii jako čtyřicetitunové auto jedoucí šedesátikilometrovou rychlostí. V případě malajského Boeingu, došlo k roztroušeným požárům až po dopadu na zem, když horké úlomky z letadla přišly do styku s hořícími materiály.Biedermann zná sovětskou a ruskou vojenskou techniku protivzdušné obrany, vedl jako důstojník jednotky ve východním Německu a učil na vojenské akademii v oboru protiletadlových raketových vojsk. Na webu se začínají objevovat články o tom, že Angela Merkelová je znechucena z neustálé americké propagandy, která má prospět americkým plánům v oblasti energetiky .... a tak ve světle těchto článků můžeme uvažovat o záměru vytvoření alternativního bloku k tomu americkému. Ať je to jak chce, tyto úvahy zřejmě dávají smysl. Americké Ministerstvo zahraničí změnilo terminologii z "ruského zvěrstva" k "tragické nehodě". Výše uvedené názory naznačují, že MH 17 sestřelilo ukrajinské letectvo. http://www.novarepublika.cz/2014/07/nemecti-experti-nalezli-v-kabine-mh-17.html

cid2000 ( 30. července 2014 14:35 )

Česká a NATO propaganda!!Němečtí experti nalezli v kabině MH 17 třicetimilimetrové otvory po vstřelech John Ward 30.7.2014.Německý expert Peter Haisenko právě zveřejnil tyto poznatky o katastrofě MH17 (ve zkratce): Neštěstí malajského MH 17 je známé všem. Záznam letu je posuzován v Anglii. Co může zjistit? "Možná více než jste připraveni přijmout .... Obrázky fragmentů kokpitu poskytují šokující obraz. Jsou na nich vstupní a výstupní otvory od kulek. To není spekulace, ale analýza jasných faktů. http://hat4uk.wordpress.com/2014/07/28/new-mh17-sensation-german-experts-point-finger-at-ukrainian-a ir-force-jets/ Kokpit přináší jasný důkaz. Okraje díry po kulkách jsou ohnuty dovnitř a mají kulatý tvar. Vystupní otvory 30mm ráže jsou méně pravidelně tvarované a jsou potrhané směrem ven. Dále je vidět, že výstupní otvory jsou roztřepené s dvojitým hliníkovým povrchem a ohnuté směrem ven. To znamená, že štěpiny ukazují na vstřel z vnější strany. Nýty byly také ohnuty směrem ven.... Tak lze dospět pouze k jedinému závěru: Letoun nebyl zasažen raketou. Poškození letadla je výhradně v interiéru kokpitu... Rusko vydalo data ze záznamu radaru, která ukazují, že Ukrajinský SU 25 byl blízko MH 017. To odpovídá údajům od španělského pracovníka řízení letového provozu, že dva ukrajinské stíhací letouny byly v přímém kontaktu s MH 017. Připomeňme, že SU 25:. je vybaven 30mm kanónem Typ GSch-302 / AO-17A, s kotouči s 250 explodujícími náboji v pásech. Kokpit MH 017 byl zasažen ze dvou stran, jak vstupní tak výstupní otvory jsou na stejné straně ….Nejsou to přesvědčivé argumenty? Nyní si přečtěte tento článek (také německy) publikovaný v deníku „Nové Německo“ vojenským odborníkem plukovníkem ve výslužbě Berndem Beidermanem, který nabízí stejně pádné důvody, proč letadlo nemohlo být sestřeleno raketou země-vzduch: Kdyby bylo letadlo zasaženo zvenčí raketou, začalo by okamžitě hořet. Vedla by k tomu obrovská teplota vyvolaná třením, které generují střepiny pronikající trupem. Je

karmavana ( 18. července 2014 15:58 )

Kluku, ty seš ale idiot!

kochan ( 18. července 2014 15:04 )

No jo, ruská ***, co jiného od té pakáže okupantské čekat.

marie60 ( 18. července 2014 15:03 )

..pokud tohle bude pravda, tak by tohoto aktivního kolera měli postavit ke zdi a odstřelit.

Zobrazit celou diskusi