Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Násilník zbil těhotnou expřítelkyni. Nechal ji s proraženým bubínkem a zkrvaveným obličejem

Autor: ital - 
19. prosince 2018
14:14

Čerstvě těhotná Aslhleigh Booth (25) z města Halifax v britském hrabství West Yorkshire zveřejnila na Facebooku šokující video, v němž ji napadl její bývalý přítel. Záběry zachycují, jak násilník bije plačící ženu. Policie po útočníkovi pátrá.

Teprve čtyři týdny těhotná matka Aslhleigh Booth zveřejnila na internetu otřesné video z bezpečnostní kamery. Záběry zachycují situaci, která se odehrála v zimní zahradě či na terase rodinného domu. Nastávající matku napadl útočník, který měl být podle jejích slov její bývalý přítel a kterého identifikovala jako Garetha Warnea. 

Na kameře je vidět, jak muž vstoupil na terasu, přičemž vedl s ženou hádku. Ashleigh  plakala a snažila se agresora odstrkávat od sebe. Najednou ji prudce udeřil do hlavy a srazil ji k zemi. Poté v klidu odešel, jako kdyby se nic nestalo, a nechal nebohou ženu ležet na zemi. Krátce se v záběru mihla ještě další osoba ve chvíli, kdy se napadená snažila postavit na nohy.

K útoku došlo 22. listopadu, ale Ashleigh zveřejnila video na Facebooku až v úterý 18. prosince. Oznámila: „Jediné, co chci, je sdílet, co se mi stalo a ukázat, že stále existuje domácí násilí. Je to ta nehorší věc, která někoho může potkat. Nepřála bych to ani svému největšímu nepříteli. Vůbec jsem si to nezasloužila. Dnes ráno jsem telefonovala na policii a dala jim další adresy, na nichž by mohli pátrat. Udělají všechno proto, aby ho dostali.“

Jako komentář k záznamu brutálního napadení Ashleigh napsala: „V listopadu vtrhnul do domu mého otce a srazil mě k zemi, až mi prorazil bubínek, a nechal mě ležet v bezvědomí. Byla jsem ve čtvrtém týdnu těhotenství. Prosím, sdílejte, a pokud máte představu, kde by se mohl nacházet, informujte mě nebo policii. Nemůžu se dočkat, až tě zavřou za to, cos udělal!“

Pod videem se objevily i četné komentáře, které soucítí s Ashleigh a tvrdě odsuzují agresorovo chování.

„Absolutní ubožák! Nesnáším chlapy, co se jen prstem dotknou ženy. Měli by ho zavřít. Zas**ný idiot!“ napsala Hayley Grisdale.

„Doufám, že jsi v pořádku. Jsem si jistá, že jeho čas přijde. Když muž vztáhne ruku na ženu, už si nemůže říkat chlap,“ zmínila Nicky Irvine.

„Nechápu, že takový dobytek ještě není za mřížemi. Všechny důkazy by měly stačit k tomu, aby ho zavřeli. Prosím, řekni, že na něho podáváš žalobu, protože takovýhle ho**do potřebuje lekci,“ vyjádřila se Lisa Winstanley.

halba ( 20. prosince 2018 14:01 )

Ctyry tydny tehotna expritelkyne?Zrejme kdyz mu to oznamila a on zjistil,ze nemuze byti autorem,tak se neudrzel.

caribika ( 20. prosince 2018 08:45 )

Muž nemá právo udrieť ženu, to je jasné, ale keď pozerám na to video, tak vidím, že sa poriadne hádali a dosť dlho a pravdepodobne na záver povedala niečo, čo ho maximálne rozčúlilo. Ten problém čo riešili nezvládli. Proste nemal to robiť, ale mierne sa o to pričinila aj ona. Nikoho neobraňujem, ani neobviňujem, proste to tak bolo.

Closetoyou ( 20. prosince 2018 08:09 )

Předně chci říct,že s tím,aby chlap mlátil ženskou zásadně nesouhlasím, ikdyž vím jak to někdy může být těžké vydržet a pro slabší povahy v podstatě nesplnitelná mise.Ale když se podívám na to,že ho ona zatáhla na místo kde evidentně měla kameru a provokovala ho,tak to aby dostala tu facku bylo od ní naplánováno cíleně.A pak když se podívám na ty fotky,co ji teda vlastně způsobil,tak pochybuji,že by po téhle facce měla takové následky.Takže evidentně v článku ještě chybí pár detailů k tomu,abychom si mohli udělat skutečný obrázek.

villon ( 19. prosince 2018 21:29 )

Tam je vidět na tý fotce že na něj křičí!

sigmae ( 19. prosince 2018 21:28 )

nezbývá, než ti popřát, abys potkal labilního dementa, co ti rozkope dršku a budeš odsouzen coby iniciátor konfliktu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání