Byl by to pondělní listopadový večer jako každý jiný. Až na to, že v Richterovi doutnala žárlivost, která celou nepěknou situaci odstartovala. Kolem sedmé večer se totiž herec se svou přítelkyní nepohodl natolik, že později museli zasáhnout muži zákona a bídníka s sebou odvést na stanici do vězení. Celý spor mezi partnery se vyhrotil poté, co Richter začal svou milou neústupně obviňovat z toho, že má milostný románek se svým kolegou z práce a nasazuje mu parohy.  

Žena vypověděla, že se za ní prý herec zuřivě dobýval do ložnice a pak ji odtáhl do obývacího pokoje. Nenechala si to líbit a o pár hodin později vše vypověděla na místní policejní stanici. Policie si pro Richtera hned jela a odvedla ho do vazby. Ten však popřel, že by hádka přešla ve fyzické napadání. Slovo proti slovu. Herec byl obviněn z vandalismu a domácího násilí. Po dvou nocích ve vězení ho pustili na kauci ve výši skoro půl milionu korun.

Po dohodě bylo obvinění z domácího násilí staženo a herec byl uznán vinným pouze z vandalismu. To mu vyneslo 4 dny ve vězení a podmínku na 36 měsíců, po které musí sekat latinu. Navíc se musí zúčastnit léčebného programu pro pachatele domácího násilí, aby usměrnil svůj výbušný temperament, a musí sáhnout hluboko do peněženky, aby odškodnil svou partnerku za duševní újmu, kterou jí způsobil.

Fotogalerie
9 fotografií