Kdepak, nešlo o žádnou předzvěst znovuobnovení oblíbené (tehdy) chlapecké kapely devadesátých let, pouze o jednorázové vystoupení pro X Faktor. V této řadě populární soutěže sice Robbie Williams obvykle sedí v porotě, tentokrát však vyskočil na pódium. Jen krátce poté, co Barlow, Owen a Donald jako trojice odzpívali píseň Shine, přidal se k nim Williams s mikrofonem v ruce a společně zapěli slavný song Everything Changes.

Na chvíli to vypadalo, jako kdyby se jejich skupina nikdy nerozpadla, šlapalo jim to jako za starých časů. Pravda, zazněly sice kritiky, že zpěv už nebyl tak perfektní jako v roce 1993, možná i kvůli trochu jinému hudebnímu aranžmá, dokonce ani ten elán, co hoši na jevišti předvedli, nebyl srovnatelný s výkonem, který podávali před pětadvaceti lety, ale o to v ten moment rozhodně nešlo. Nostalgie (alespoň pro ty „dříve narozené“) stoprocentně zafungovala.

Bylo rovněž vidět, že se všech čtyř bývalých hudebních kolegů silně dotýkal text písně, a tak je možné, že Robbie Williams, který vždy odmítal jakýkoliv návrat zpět ke skupině (podobně jako třeba Victoria Beckham, 44), přece jenom vystoupí během výročního koncertu Take That příští rok. Po skončení performance pak ještě Williams řekl moderátorovi celé show Dermotovi O’Learovi: „Je to jako návrat domů…“ Jedno oko nezůstalo suché!

Fotogalerie
23 fotografií