Někdejší zpěvák skupiny Take That Robbie Williams, který se po jejím rozpadu vydal na úspěšnou sólovou dráhu, chce u svého sídla postavit letní domek a obrovské podzemní prostory, kde se má nacházet luxusní bazén. To se ale vůbec nelíbí Jimmymu Pageovi.

Kytarista Led Zeppelin se obává, že výstavba na vedlejším pozemku poškodí jeho historické londýnské sídlo Tower House a cenné fresky a obrazy, které se v něm nalézají. Domluvil si proto stání u Kensingtonské městské rady, kde pronesl námitky proti další výstavbě u souseda Williamse.

Moje jméno je Jimmy Page, ale to není důležité. Jsem zde, abych žádal, abyste podnikli všechny nezbytné kroky k tomu, abyste zachránili Tower House od hrozby poškození, které hrozí z navrhnutých prací,“ prohlásil před radou. Zdůraznil také, jaké má s Williamsovými dělníky špatné zkušenosti.

Jejich chování bylo pobuřující. Nerespektovali pracovní hodiny a dělali hluk dlouho do noci,“ prohlásil před radou. Williams před ni vůbec nedorazil a vyslal jen své zástupce. Page nyní slaví po rozhodnutí rady malé vítězství. Bylo totiž rozhodnuto, že prozatím budou plány výstavby odloženy.

Fotogalerie
18 fotografií