Ruská veselka dcery jednoho z 500 nejbohatších oligarchů v Rusku byla opravdu ve velkém stylu. Kaviár se zapíjel tím nejlepším Dom Perignon, vystupovaly krásné a hlavně polonahé burlesky a přijel zazpívat i Robbie Williams.

Podle svědectví Čecha Ondřeje O., který na celé akci byl a mluví o ní na Facebooku, šlo skutečně o něco neuvěřitelného. Muž popisuje celou akci slovy, že dražší a samozřejmě jak jinak než tajnou svatbu takových rozměrů nezažil.“

Hostů bylo všeho všudy 170, ale to nebránilo oligarchovi Rašidu Sardarovovi, aby za veselku svéd dcery Viktorie neutratil cca 250 milionů korun. (Psali jsme zde>>>) Celý Žofín byl předělán po vzoru gotického chrámu. O zábavu hostů se staralo něco kolem 400 lidí. A nešlo jenom o barmany nebo hostesky, ale také o ochranku, speciální realizační tým z Ruska a Francie nebo vystupující hosty.

Fotogalerie: Robbie Williams na ruské veselce v Praze
24 fotografií

Jídlo, pití i výzdoba nebyly rozhodně českého původu. Květiny z Holandska a vína z Francie (například Dom Perignon, Clos de Béze nebo Chambertin 2009 Grand Cru).

Celý večer začal vystoupením French Burlesque Show. Krásné ženy, nádherné oblečky. Na veselce se samozřejmě i zpívalo. Vystoupila například skupina Madcon a hřebem večera byl Robbie Williams.

Po vystoupení se s Robbiem všichni vyfotili, mladší si to postli na sociální sítě a pak ho poslali beze slova domů. Skoro jako kdyby šlo o kuchaře, kterému ukazují zpátky cestu do kuchyně. Robbie se ani nepřevlékl z černobílé vestičky, ve které vstupoval, a zamířil rovnou na letiště, odkud odletěl soukromým tryskáčem. 

Video
Video se připravuje ...

Robbie Williams na ruské veselce na Žofíně Instagram

Fotogalerie
130 fotografií