Zpěvák Robbie Williams je prostě komik každým coulem a vtípky dělá do poslední chvíle, i když už jde opravdu do tuhého. Své o tom ví jeho milovaná manželka Ayda, která se stala hlavní postavou jeho nejnovějších videí.

Ayda totiž na svět přivedla jejich druhé dítě, syna. Zpěvák celý 20hodinový porod zdokumentoval a vyvěsil na internet. Ze začátku to byla videa plná humoru a pohody, když však přišly silné kontrakce, Aydě už do smíchu nebylo. To však neplatilo pro Robbieho, který ji stále škádlil. Třeba jen tím, že jí zpíval i přesto, že ho prosila, ať toho krákorání okamžitě nechá.

Nicméně, děťátko se po dlouhých hodinách přece jen podívalo na svět. A po pár dnech odpočinku byl nejvyšší čas opustit nemocnici. Jenže to by nebyl Robbie… Zatímco jiní tatínkové své manželky nosí na rukou nebo alespoň podle amerických zvyků tlačí i s potomkem v kolečkovém křesle, zpěvák to pojal po svém.

On sám se usadil do křesla, v ruce si choval synka a jeho manželka ho pěkně odtlačila. Nutno dodat, že manželé se opravdu našli, která jiná žena by takovouto dřinu hned po porodu podstoupila…

Fotogalerie
7 fotografií