Robbie má o milovanou dceru velký strach a nechce, aby si ji někdo fotil. V minulosti sice společný snímek s malou Theodorou na sociální síti zveřejnil, od té doby to ale neudělal. „Jeden kluk si vyfotil Robbieho, jak vystupuje s dcerkou z letadla na Ruzyni a jeho ochranka okamžitě zasáhla a požádala ho, aby snímek vymazal. Podobná situace nastala v hotelu Mandarin Oriental,“ řekl Blesku jeden z členů české ochranky Williamse.

Jasný zákaz

Robbie je na dcerkou, kterou má s manželkou Aydou Field (34), velmi fixovaný. Proto ji také s sebou vzal na své momentální turné. Zatímco v Kalifornii, kde žije, nemá problém se s ní ukazovat, na cestách je to jiné.

„Byl vydán jasný příkaz, že ji nesmí nikdo vyfotit,“ dodal člen ochranky. „Osobní program Robbieho Williamse a další záležitosti  nebudeme komentovat,“ řekl Blesku za pořadatele českého koncertu Williamse společnost Live Nation Petr Novák.

Párty v hotelu

Po sobotním koncertu ve vyprodané O2 areně uspořádal Robbie aferpárty pro svůj tým v hotelu na Kampě. Do ulic města se mu nechtělo. Z Prahy pak svým speciálem odletěl v neděli ve 12.15 do Vídně, kde dnes jeho swingové turné pokračuje.