Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak žije podnikatelka, která (možná) usvědčí Ratha?

Autor: Sandra Apostolidisová, simao.k - 
12. července 2012
08:21

Peníze a nevkus! Právě to čiší z obrovského, nově zrekonstruovaného statku ve vesnici Olovnice u Kladna. Sídlo s tenisovým kurtem, minigolfem a dvěma bazény patří Ivaně Salačové (54). Ženě, která se rozhodla promluvit o Rathově klanu.

Blesk se pustil do pátrání po pověsti podnikatelky Ivany Salačové, která je jednou z osmi obviněných v kauze Davida Ratha.

Před dvěma týdny opustila Salačová vazbu. Je šéfkou stavební firmy FISA, jež měla rekonstruovat buštěhradský zámek. A právě od ní mělo pocházet oněch sedm milionů nalezených v krabici u Ratha.

„Tady ji nikdo rád nemá, lidi jí ty opletačky spíš přejí. A není se čemu divit, je to klasická zbohatlice, co se vozí v autech za miliony a nosí nos nahoru,“ řekla Blesku jedna z obyvatelek Olovnice, která Salačovou dobře zná.

I přes svůj velký majetek toho prý Rathova komplicka pro vesnici moc neudělala. „Zrenovovali jsme tu hřiště svépomocí, ona nehla ani prstem. Jediné, co udělala, bylo, že si pronajala jediný rybník v Olovnici. Pro synáčka, který rád rybaří,“ pokračovala žena.

Kromě Salačové žije v domě s mnoha pokoji, prosklenou společenskou místností a dvěma garážemi už jen její muž, jednadvacetiletý syn a početná smečka psů. Na rozsáhlém pozemku ale stojí ještě jeden menší domek, který obývá tchyně.

Už po šestnácti dnech od propuštění z věznice ale Salačová nezahálí a opět se vrhla do práce. „Jezdí do firmy v Kralupech několikrát denně,“ uzavřela žena.

inocenta ( 10. dubna 2013 18:06 )

může být nastrčená, aby svědčiola, a to od smaotného začátku.Tady se nedá věřit ničemu.

Uživatel_907447 ( 16. července 2012 22:12 )

Konecne : dik za zastani!!!taky ji leta znam- mam radost ,ze se najde neko kdo umi napsat svuj nazor a neboji se - v nouzi poznas pritele! Dik

jity ( 14. července 2012 17:07 )

parpratel tuto štvanici dělají pravicová média. Kdo, že je to vlastní?

parpratel ( 14. července 2012 09:20 )

parpratel ( 14. července 2012 09:20 )

Nesmíte zapomínat, že novináři nehledají pravdu, ale senzace. a tak i lež je dobrá pro sledovanost tisku

Zobrazit celou diskusi