Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z Bartáka je nejmocnější trafikant

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ot, jak - 
16. srpna 2010
18:59

Dalo to práci, ale nakonec se trafika pro exministra obrany Martina Bartáka přece jen našla. A ne ledajaká! Strážce státní kasy Miroslav Kalousek (TOP 09) z něj udělal náměstka na svém ministerstvu. Bartáka přitom provází z doby jeho ministrování pochybné armádní zakázky za miliardy korun.

Barták je ale také chráněncem Petra Nečase (ODS). Dělal mu poradce, zaměstnával jeho lidi. Když se stal Nečas premiérem, chtěl kamaráda usadit na ministerstvu vnitra. Ministr Radek John (VV) ale raději zrušil jeden post náměstka, než aby ho dal právě Bartákovi.

Na Kalouskově ministerstvu bude pod Bartáka spadat i finanční analytický útvar, který se podílí na boji proti praní špinavých peněz či proti financování terorismu. Barták tak získá přístup k citlivým a politicky výbušným informacím.

Právě finanční analytický útvar dal totiž například trestní oznámení na exministra dopravy Aleše Řebíčka (ODS) kvůli podezřelému prodeji jeho firmy a zajímal se třeba i o účty Romana Janouška, který patří k přátelům pražského primátora Pavla Béma (ODS).

komentator ( 17. srpna 2010 16:03 )

Odéesák Nečas podporuje zlodějského odéesáka Bartáka. Jsou na jedné lodi....

komentator ( 17. srpna 2010 16:01 )

stačí si přečíst specializované týdeníky jako Euro nebo Respekt. Tam detailně rozebírali zlodějiny Bartáka. Žel v zemi kde vládne justiční mafie, jejíž členkou je Nejvyšší státní zástupkyně Vesecká mají modří zloději pré..... Proč John odmítl Bartáka do funkce svého náměstka na ministerstvu vnitra? odpověď je nasnadě. Strana Věci veřejné, které John šéfuje, totiž před volbami poukazovala na zlodějiny Bartáka. Primitiv bijec nahrazuje nedostatek argumentů nadávkami a osobními útoky. Asi by měl jít k psychiatrovi, který by mu poradil jak se zklidnit.

bijecsocek ( 17. srpna 2010 13:37 )

Socko, co už premiér ukradnul nebo vytuneloval? Jsi prostě socanský primitiv a prdíš z tlamy socanské výkaly. Mlč a vzpoměň třeba na Grosse a jiné rudé zlodějě.

bijecsocek ( 17. srpna 2010 13:34 )

Socane, jestli máš pro své kydy nějaké důkazy, tak je neprodleně předlož vyšetřujícím orgánům a všichni tady i vláda ti budle tlaskat. Pokud jenom socansky prdíš hnus a lži, tak jdi někam....

bijecsocek ( 17. srpna 2010 13:32 )

Socane sám jsi hnus. Co tady krafeš za socanské hovadiny. Co už tak špatného tato vláda udělala? Mimo vlády Václava Klause jsme skutečně dle vládního programu, tak dobrou vládu zatím neměli. Podle tebe socko, asi vlády socanských zlodějů byly lepší...???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa