Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svatba Bárty a Klasnové: Věc neveřejná! A drahá!

Autor: Oldřich Tichý, jos - 
11. července 2010
05:00

Luxus a romantika jako z červené knihovny. Svatba místopředsedkyně Sněmovny Kateřiny Klasnové (33) a budoucího ministra dopravy Víta Bárty (36) se nedá popsat jinak. I když jsou ze strany Věci veřejné, včerejší obřad na zámku Mcely u Prahy chtěli utajit.

První ze zhruba stovky hostů přijeli už v pátek dopoledne. Kateřina v tu dobu ještě řídila schůzi Sněmovny. O den později už ale ve stejný čas pobíhala kolem zámečku. I když na sobě měla ještě modrý letní modýlek, bylo znát, že má velký den.

Jak dlouho jim to vydrží? Jak dlouho jim to vydrží? | David Malík, Jiří Hadač

Cena? Kolem dvou milionů!

A také drahý den. Zámek Mcely hostil před dvěma lety třeba svatbu miss Kateřiny Průšové. Cena? Dva miliony korun! Včera bodyguardi proměnili celý areál v pevnost. Inu, ženil se zakladatel největší české bezpečnostní agentury… A bylo mu horko – svatební den Bárta prožil bez saka, jen v košili s kravatou. Stranický boss Radek John přijel dokonce v kraťasech a převlékl se až na místě.

Ano si Vít a Kateřina řekli v sobotu odpoledne po druhé hodině na zahradě za zámkem. Pak vypustili dvě bílé holubice, prošli špalírem svatebčanů a čekalo je první manželské překvapení. Známí pro ně připravili kanon, který obsluhovali napoleonští vojáci.

Prásk! První ránu vypálili novomanželé v 15:22. Pak velké skupinové focení a hurá na hostinu. Ta byla před zvědavci opět ukryta na odvrácené straně zámku. Proč provokovat bohatstvím… Na večer byl prý přichystán velkolepý mejdan a snad i noční ohňostroj. Stejně jako celá svatba zůstalo ale i to obestřeno mlčením.

Drahý život na zámku

- nejlevnější pokoj 5100 Kč/noc

- luxusní apartmá 17 300 Kč/noc

- příplatek za malého psa 300 Kč/noc

- domácí polévka 390 Kč

- biftek z jičínských býčků 790 Kč

- oběd pro psa 150 Kč

duncanidaho ( 17. července 2010 00:15 )

Jojo. Napoleonští vojáci. Napoleon byl v 19. století. Přesněji na přelomu 18. a 19. století.

popik ( 15. července 2010 10:14 )

Mel jsem pocit, ze se zde diskutuje. Ale zde jsou zkopirovane prispevky, tedy cele bloky prispevku z jinych mist. Je nepravdepodobne, ze by se tak ubohe myslenky objevovaly v te same strukture, jako jsou jinde. Tohle se mi tedy nelibi. Zavani to tady nejakym podvodem

popik ( 14. července 2010 10:49 )

Ja tomu Bartovi ty jeho penize nezavidim. Obecne neni co zavidet. Ted je jenom videt vysledek peclive prace na sobe pana Barty. Zakladem jeho uspechu bylo krome porevolucni kovbojske doby, kdy se citil skoro kazdy soukromy podlnikatel ohrozen, take napojeni na zrovna vzniklou televizi Nova, tzn. dohled a ochrana pri tech priblblych kolotocich, osobni ochrana tehdejsich topstar, napr. Rosak, a také zakázka na Statní operu Praha. Potom prisly obchodni retezce a administrativni budovy. Firma se znacne zvetsila z doslova par lidi, tedy par IQ kluku a devcat do Opery, na nynejsi velikost. Barta vynika cilevedomosti a vyuziva vse! co mu pomuze k uspechu. Predem si dela jakysi rozbor vsech! zucastnenych o kterych se vede velice podrobne zaznamy s popisem vsech zvyku, zalib, rodinnych pomeru, a hlavne moznosti dalsiho vyuziti s rozborem dalsiho pristupu. Tzn. nejen o klientech, ale take o jejich znamych a svych "lepsich" zamestnancich. Vselijake praktiky jeho firmy, resp. zamestnancu jsou dobre znamy chycenym v obchodacich. No zkratim to. Proste tenhle clovek je natolik chytry, ze vidim jeho nynejsi "politickou cinnost" jako opravdu dobre namasírování jeho EGA, ktere primo souviset s obohacovanim nemusi. Spis se mi zda, ze ten kdo opravdu naletel je ten chudacek John, ktery si mysli, ze jeho chlapecek je jeho kamarad. Ze kdyz neco nebude vedet, ze se zepta sikovneho kluka. Ale vlastne on bude ovladany a Barta se tak stane Ministra Vnitra - A to je to o co vlastne jde!!!

petrpan ( 13. července 2010 19:31 )

Díky za názor-výstižný! O tom to je.. Zobecním: Češi jsou tzv. vyčuránkové-kde co obejít apod. Ale že s nima takhle vymetají banky, nebo obchodníci-sleva 50%.. přitom stále na zboží vydělají-a ceny máme dražší než na západě(u hader, kosmetiky, nábytek, elektro..). Nebo mylná fáma-na netu je zboží levnější..taky nepravda, zvlášt na českých netshopech.. Prostě není to pravidlo. Může být-a nemusí.. Lidi holt nepřemýšlí. Neříkám všichni, ale.. Ano-tisíce "důvodů", proč nezměnit banku..až třeba po značku cigaret. Třeba: v té spořitelně je i kamarádka, tchýně..nebo-dostávám bodíky za každou platbu kartou.. , event mám to nejblíž z baráku k bankomatu.. Lidi jsou líný ujít 100metrů k jinému bankomatu. Nebo výpisy-na co normálnímu člověku je výpis každý měsíc? Výplata víceméně stejná, poplatky a příkazy taky..Stačí výpis třeba za rok, ne? normální smrtelník nepřesouvá miliony atd., aby měl pořád detailní přehled. Chování se moc nemění-jak třeba u voleb(ano, změna byla potřeba-ale že bych to hodil zrovna VV, nebo TOP ??!?) tak u nákupů-jeden známý jel pro kuřata(koupil 3) přes půl města autem..na jednom kuřeti "ušetřil 9,- Kč -kdyby šel nejblíž a koupil třeba jedno, sice o těch pár korun dráž.. a co ho stál benzín, čas.. To je pro něj vysoká matematika.. Hlavně, jak výhodně nakoupil, že?

talla ( 13. července 2010 18:53 )

Souhlasím s vámi. Taky mě štvaly poplatky, tak jsem jinde. Jenže někdy se zeptejte někoho, kdo si stěžuje, proč teda např. nezmění banku. V tu chvíli uslyšíte tolik keců, proč nemůžou odejít, že se tomu musíte smát. A pak tady ti samí vykřikují na diskuzích. Přitom to je jenom o tom, aby sebou nenechali lidi zametat, což přece nemůže být tak těžké

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa