Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svatba Bárty a Klasnové: Mejdan až do rána

Autor: šim, ot - 
11. července 2010
15:11

FOTOGALERIE: Svatební večírek novomanželů z Věcí veřejných Víta Bárty (36) a Kateřiny Klasnové (33) na zámku Mcely skončil až v neděli ráno. Svatebčané se rozjížděli ze zámku až během dopoledne. Radek John zamířil přímo do studia České televize do Otázek Václava Moravce.

O svatbě místopředsedkyně sněmovny Klasnové a budoucího ministra dopravy Bárty vás Blesk.cz s exkluzivními fotografiemi v sobotu informoval jako první. Přestože byl zámecký areál střežen ostrými hochy z ochranky (z bezpečnostní agentury ABL, kterou Bárta po volebním úspěchu prodal svému bratrovi?), fotoreportérům se podařilo vyfotit jak předsvatební shon, tak samotný obřad i následný bujarý večírek.

Novomanželé dostali mezi jinými darem také překvapení v podobě asi půlhodinového vyhlídkového letu helikoptérou. Když se pak vrátili, oslava mohla začít.

Ohňostroj jim zatrhli, tak byla aspoň ohňová show a lampiony

Původně byl v plánu velkolepý ohňostroj. Ten jim však byl z důvodu horkého počasí a nebezpečí požárů zakázán. Kejklířské ohňové show však nic nebránilo, stejně jako vypuštění bílých lampionů přání. Svatebčani jich poslali k nebi asi hodinu po půlnoci hned několik desítek. Zábava pak pokračovala až do rána.

Do samého konce večírku se zdržel také sám předseda Věcí veřejných Radek John, který dvakrát odmítl auto, které ho mělo odvézt z Mcel na Nymbursku zpět do Prahy. Tam John odjel až po půl jedenácté dopoledne. A zřejmě zamířil přímo do studia České televize na Kavčích horách, kde byl hostem pořadu Otázky Václava Moravce, který absolvoval ve stejném obleku jako svatbu. Sňatek Bárty John v televizi komentoval jen stručnou větou, že „pan Bárta se včera tak trochu ženil.“

Klasnová po 'svatebním aktu' zůstává Klasnová

Přísně utajený obřad proběhl na luxusním zámku Mcely na Nymbursku v sobotu po druhé hodině odpolední, kdy po manželském slibu novomanželé vypustili dvě bílé holubice a Vít Bárta svatba zpečetil slavnostní salvou z historického děla.

V podvečer novomanželé v oficiálním tiskovém prohlášení uvedli, že nevěsta si ponechala své dívčí příjmení Klasnová. "Naším záměrem nebylo svatbu medializovat, proto jsme o ní dopředu neinformovali," uvedli novomanželé v prohlášení. Svatební akt považují za přirozené vyústění jejich dlouholetého a šťastného vztahu.

sakra ( 12. července 2010 10:38 )

Včera v televizi John se "výrazně" představil. Sice nevypouštěl lampiony, ale z tlamy vypouštěl pěkné hovadiny přímo úměrné jeho znalostem a "přehledu" v politice a o ministerstvu, které má bohužel řídit. No potěš PánBůh!

hevulka ( 12. července 2010 03:24 )

John bez problémů vydrží, ale v televizi potom ztratil veškerý glanc a překřikoval tam jak komunistu Filipa, tak moderátora Moravce a působil tak, jako kdyby si studio popletl s tržištěm a toto nám bude řídit vnitro,věčně ožralej a .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa