Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Svatba Klasnové a Bárty: Vrtulníkem zničili hřiště!

Motor po sobě zanechal vypálený trávník
Motor po sobě zanechal vypálený trávník  (Autor: Jan Doležal)
Autor: Jan Doležal - 
14. července 2010
05:59

Když se berou bohatí politici, nelze hledět na ztráty! Přesně tak to dopadlo v Mcelích, kde se na luxusním zámečku s velkou pompou o víkendu vzali místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (33) a ministr dopravy Vít Bárta (36). Vrtulník, kterým se oba romanticky po obřadu proletěli, za sebou nechal na hřišti místních fotbalistů spáleniště.

Fotbalisty ze Mcel ani nepřekvapilo oznámení z obecního úřadu, že na hřišti přistane vrtulník. „Nebylo to poprvé. Mělo to ale proběhnout tak, že přistane a vzápětí odletí.

Stroj však přistál a vzlétl celkem jedenáctkrát kvůli vyhlídkovým letům, o kterých jsme vůbec nevěděli,“ řekl Blesku předseda místní tělovýchovné jednoty Jaroslav Vinš.

Než stačil zareagovat a nasměrovat pilota mimo hřiště, motor vrtulníku trávník pod sebou vypálil. Rozčarování neskrývají ani na radnici. „Hřiště je obecní a kvůli dobrým vztahům s majiteli zámečku, kde se svatby konají, jsem vrtulník odsouhlasila. ,Byli jsme ale domluveni pouze na tom, že dvakrát vzlétne a dvakrát odletí,“ uvedla starostka Mcel Jana Hejlová.

Žádné opakování

„Tohle už se nebude opakovat. Mrzí mě, co se stalo, protože místní sportovci se o hřiště vzorně starají a udržují ho v pořádku,“ dodala Hejlová.

Fotbalisté jsou rádi, že právě neprobíhá sezona. „První zápasy začínají až v srpnu, tak doufáme, že trávník do té doby doroste. Hřiště má totiž spodní zavlažování,“ konstatoval Vinš. Výměna trávníku by podle něj přišla na tisíce korun.

Motor po sobě zanechal vypálený trávník Motor po sobě zanechal vypálený trávník | Jan Doležal

marais ( 15. července 2010 10:00 )

Alespoň ten trávník zažil něco pořádnýho a ne jen tu vaši UBOHOU kopanou. Proč jste to nešli reklamovat pilotovi helikoptéry? Jistě dostal zaplaceno, tak at vám ten trávník chodí zalévat vodou.

jamia ( 15. července 2010 09:43 )

že kdyby s tím místní neběželi hned do Blesku, ale za Bártou, tak by jim to hřiště na vlastní náklady opravil. Ten má takových peněz, že by to pro něj určitě nebyl problém. Ale je potřeba se zviditelňovat a špinit, jsme přece v Česku

martyk39 ( 14. července 2010 21:20 )

jooo to víš když máš v týmu lidi co jsou schopný sehnat sponzoring tak ani kvalitní trávník se spodním zavlažováním neni nemožný mít ;)

sparet ( 14. července 2010 15:22 )

Ať jdou oba do pr....!

e.44 ( 14. července 2010 13:10 )

kdo se ještě hodlá díky týhle svatbě zviditelnit nebo přiživit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa