Užívejte si nastupujícího léta a cestujte po Praze bez starostí

Každoročně se těšíte na prázdninové chvíle a letní radovánky? Těšíte se, až budou všechny povinnosti za vámi a vy si budete moci konečně pořádně užít zaslouženého volna? K oslavám a zábavě určitě patří i dobré pití, ale jak to vyřešit, když chcete cestovat rychle a pohodlně, a přitom neřídit? Klíčky od vozu i auto nechte pěkně doma, řízení vozu by v těchto chvílích rozhodně nebyl nejlepší nápad.

Rychlé, spolehlivé a levné taxi

Pro tyto situace je tu spolehlivá a levná taxislužba, která vás sveze kamkoliv budete potřebovat. AAA Taxi vám i v létě přináší možnost cestování po Praze se slevou 40% za cenu 16,90 kč/km. Orientační cenu vaší jízdy se přitom dozvíte předem na dispečinku 14 014 nebo si ji spočítáte webu www.aaataxi.cz. Dispečink funguje samozřejmě nonstop, takže není žádný problém objednat si vůz kterýkoliv den i hodinu.

Autor: AAA radiotaxi

Sleva je tu pro každého

Nabídky taxi se slevou může využít každý. O slevu stačí požádat při objednávce přes dispečink 14 014. Nepotřebujete žádný kupón nebo slevovou kartu – při objednávce požádáte o nejlevnější z AAA Taxi a můžete vyrazit. Do několika okamžiků u vás bude taxík, který vás odveze tam, kam budete potřebovat.

Internet zdarma v každém taxi

Všechny vozy AAA TAXI vybaveny bezplatným Wi-Fi. Během cesty si tak můžete pohodlně zasurfovat nebo se on-line podělit o čerstvé zážitky.

Vyberte si vůz dle požadavků

Možná máte speciální požadavky na vůz, potřebujete převézt psa nebo se vám prostě nechce nikam volat. Pak využijte rychlou a jednoduchou mobilní aplikaci AAA Taxi. Zvolíte si požadovaný typ vozu, způsob platby anebo výbavu vozu přímo prostřednictvím vašeho smartphonu. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store a v Google play, spustíte ji i prostřednictvím webu.

AAA Taxi je tu pro vás

Možnost objednávky taxi se slevou 40%: telefonicky přes dispečink 14 014 (požádejte o „nejlevnější z AAA Taxi“).

Žluté taxíky při jízdě se zákazníky využívají vyhrazených BUS pruhů.

V každém AAA Taxi je Wi-Fi připojení zdarma.

Sleva je vypočítána z max. ceny za km jízdy taxi stanovené magistrátem hl. města (28 Kč/km).

Orientační cenu vaší jízdy se dozvíte na dispečinku 14 014 nebo spočítáte na webu www.aaataxi.cz