Taxi po Praze se slevou 40 – 47 %

AAA Taxi si udržuje pověst spolehlivé a rychlé taxislužby. K těmto výhodám se přidává možnost využít slevy 40 – 47 %, jelikož AAA TAXI nabízí kilometr jízdy již za 14,90 - 16,90 Kč/km. Maximální cena za kilometr jízdy taxi stanovená magistrátem hlavního města je téměř dvojnásobná, tedy 28 Kč/km. Orientační cenu vaší trasy vám sdělí dispečink 14 014 před jízdou, stačí před objednávkou uvést cílové místo. Pro výpočet orientační ceny jízdy se slevou můžete využít i web.

Služba toho nejlevnějšího z AAA Taxi se nijak neliší oproti běžným objednávkám, pouze nemáte možnost výběru třídy vozu. Vůz je vybírán přepravním algoritmem a může se vám stát, že pojedete i luxusnějším vozem vyšší třídy. Neplatíte rovněž žádné další skryté poplatky, nejste omezeni minimální výší objednávky ani nutností vlastnit slevovou kartu nebo kupon.

Nižší ceny a slevové akce často podléhají různým omezením. Například nemůžete využít slevu, kdykoliv chcete, nebo se jedná o jednorázové či omezené akce. Další nevýhodou je dlouhé čekání na přistavení taxi u společností, které nedisponují dostatečným počtem vozů. U některých společností platíte rovněž storno poplatek při zrušení objednávky nebo je vyžadována minimální cena uskutečněné přepravy. Nic takového u AAA Taxi nenajdete.

Autor: AAA radiotaxi

Slevu může žádat každý a kdykoliv

AAA Taxi vás neomezuje: slevu můžete získat kdykoliv! Stačí si ji vyžádat při objednání na dispečinku 14 014. Senioři nemusí dokládat věk nebo předkládat průkazy TP nebo ZTP. Studenti nemusí ukazovat potvrzení o studiu, index nebo ISIC kartu. Možnost využít slevy je tu pro každého, kdo si o ni řekne.

Rychlost přistavení žlutých taxíků AAA k zákazníkovi je největší po Praze. V průměru je to kolem pěti minut, v centru metropole dokonce i kolem jedné minuty. Dojezdové časy vozů AAA Taxi tak vedle nižší ceny představují další nespornou výhodu pro zákazníka.

Jak objednat taxi se slevou?

Při objednání vozu přes dispečink 14 014 požadujte nejlevnější z AAA Taxi: vůz za 14,90 Kč/km–16,90 Kč/km nebo slevu od 40 % do 47 %. Bude vám přistaveno taxi, kterým po Praze pojedete za sazbu 14,90 Kč/km - 16,90 Kč/km.

Pohodlné cestování s AAA Taxi

Cena jízdy od 14,90 Kč/km.

Wi-Fi připojení zdarma v každém voze.

Rychlá přeprava po Praze: taxi využívají vyhrazených BUS pruhů.

Objednávky taxi se slevou 40 – 47 %: telefonicky přes dispečink 14 014 (požádejte o „nejlevnější z AAA TAXI“).

Sleva je vypočítána z maximální ceny za km jízdy taxi stanovené magistrátem hl. města (28 Kč/km).

Orientační cenu jízdy se dozvíte na dispečinku 14 014 nebo spočítáte na webu.

Více informací naleznete na www.aaataxi.cz.